Неділя, 05.05.2024, 13:25
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » Архів матеріалів

Кожного року в гімназії проводиться День учнівського самоврядування.Зазвичай одинадцятикласники ведуть уроки у початківців та і в інших класах.Так було і в цьому році.Вранці діти підготували цікавий концерт для вчителів,а потім випробовували і себе в ролі вчителя.День був цікавий та насичений позитивними емоціями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 428 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 15.10.2016 | Коментарі (0)

7 жовтня у гімназії відбувся День здоров'я.Це й день був насичений як у малечі так і в старшої ланки.А почалося все ось із чого:
- учням початкової ланки класні керівники розповідали,що таке здоров'я, як його потрібно берегти,та час від часу покращувати.Дітям задавали різні загадки,ділили їх на команди та проводили різні конкурси.Потім учнів вивели на спортиивний майданчик де відбулися змагання;

-5-7 класи  з самого ранку  брали участь в історичній вікторині,де були присутні досить цікаві історичні та логічні питання.Після цього до них завітав гість-пожежник.Він їм розповів як слід себе поводити,щоб запобігти пожежі та як діяти коли  вона все ж таки трапилася.Тоді учні взяли   участь у спортивних змагання з дітьми своєї категоріїі та     на кінець мали можливість переглянути фільм про вплив      алкоголю та сигарет на організм людини;
  -у старшої ланки день здоров'я розпочався переглядом    фільму про вплив нікотину на організм і життя людини. Потім діти відвідали історичну вікторину,де були   досить таки розумні запитання, що змусли підлітків згадати  деякі  цікаві моменти, що були вивчені з курсу історії України.Наступним занятттям учнів 8-11 класів був урок медицини.А саме діти були детально ознайо ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: chyw | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

                      

     

                   До уваги батьків та учнів!     

 Свято Першого дзвоника у нашій гімназії відбудеться

у четвер, 1 вересня 2016 року, о 10 год.30 хв. у приміщенні РПК.

                                                    

                                        Адміністрація гімназії

Переглядів: 495 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 25.08.2016 | Коментарі (0)

10 травня в бібліотеці гімназії відбулася тематична книжкова виставка під назвою “Прагнення до свободи – вчора, патріотизм і нездоланність – сьогодні, гідна Україна – завтра ” присвячена Дню пам’яті та примирення і 71річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основна мета даної виставки –  розкрити для широкого учнівського загалу сутність війни як складного суспільно-політичного процесу, протистояння між країнами, народами, людьми, завжди – як лиха, що дорого коштує кожному громадянину, руйнує економіку, культуру держав та долі звичайних людей; висвітлити “ціну” війни – реальні людські та матеріальні втрати України в результаті Другої світової війни; наголосити на злочинній природі війни через призму трагічних і героїчних доль жінок; сприяти формуванню в учнів почуття патріотизму, усвідомлення подвигу борців проти нацизму часів Другої світової війни, а у світлі сьогоднішніх подій – виховання ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 13.05.2016 | Коментарі (0)

Нещодавно в закладі був проведений тиждень початкових класів. Батьки мали змогу відвідати відкриті уроки у класах, де навчаються їхні діти. Маленькі гімназисти демонстрували свої вокальні, хореографічні та декламаторські здібності на святковому вогнику.

    А ось учні першого початкового класу створили своє власне літературно-художнє видання. До збірки ввійшли дитячі поезії про найчарівнішу пору року – весну.  Ілюстраторами книжечки також виступили учні. І розцвіли на сторінках ніжні проліски, потекли дзюркотливі струмки, засяяло ласкаве сонечко, затріпотіли крильцями перелітні пташки, що з нетерпінням повернулися до рідної землі. У своїх поезіях діти передали радість від приходу весни, веселий настрій і чарівність пробудження природи від довгого зимового сну. Допомогу у створенні книжки надала вчителька першокласників, Стрілецька Тамара Іванівна.

    Маємо надію, що маленькі поети ще не раз порадують нас своїми віршами.

 

 

 

&n ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: LenaKKK | Дата: 10.05.2016 | Коментарі (0)

Шановні батьки! Наступні заняття школи майбутніх першокласників будуть проводитися 7. 05, 14. 05, 21. 05, 28. 05. 2016 р.

Адміністрація закладу

Переглядів: 452 | Додав: LenaKKK | Дата: 06.05.2016 | Коментарі (0)

20.04.2016 У рамках Всеукраїнського дитячого конкурсу «Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху» юні таланти з усіх куточків нашої області відобразили у своїх роботах власне бачення безпеки на автодорогах.

Дитячий конкурс проводився серед учнів дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів, дитячих будинків Сумської області.

 

На адресу Управління превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції в Сумській області надійшло безліч цікавих і креативних доробок: малюнки, вишиванки, мозаїки, аплікації, фотографії та інші жанрові роботи. Кожна з них викликали захоплення та безліч позитивних емоцій. І кожна свідчила про безумовний талант, старанність автора та нестандартне бачення визначеної до конкурсу теми. Це, безумовно, значно ускладнювало роботу конкурсного журі, до складу якого увійшли працівники поліції, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації і т.і.

Роботи були розділені за трьома віковими категоріями. Перша вікова категорія – діти віком від 5 до 9 років, друга вікова категорія – діти віком від 10 до 13 років, друга вікова категорія – діти віком від 14 до 17 років. 

Наш район пред ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 27.04.2016 | Коментарі (0)

         14 квітня у Сумській обласній дитячій бібліотеці ім. М.Островського під гаслом «Якщо читає дитина, Україна буде вільна та єдина» відбувся заключний етап обласного туру конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2016», який проводиться вже дванадцятий рік поспіль з ініціативи громадської організації «Форум видавців» та за підтримки управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації. Володарі почесного титулу «Найкращий читач області» мають змогу взяти участь у розважальних заходах в рамках Фестивалю дитячого читання «Книгоманія», який проходитиме у травні цього року в. м. Львів, першому українському місті, яке отримало високий і почесний статус «Місто літератури Юнеско».

      Понад 2000 дітей, читачів сільських, міських і районних бібліотек Сумщини долучилися до участі в ньому. До обласної дитячої бібліотеки завітали 37 юних книголюбів з 12 районів та 3 міст обласного підпорядкування, переможці районних і міських турів Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2016».

На конкурсі був присутній голова Сумської організації Національної спілки письменників України, голова журі  ... Читати далі »

Переглядів: 707 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 19.04.2016 | Коментарі (0)

18 березня Українська академія банківської справи вкотре стала свідком яскравої та незабутньої події: четвертий рік поспіль вона гостинно вітала майбутню еліту України – 125 школярів, які взяли участь в інтелектуальній грі «ЩО? ДЕ? КОЛИ?».

Бібліотека УАБС. Дванадцята година. Схвильовані учасники (а цього року було 18 команд!) – адже, попереду справжній турнір, де переможе найсильніший … . Стурбовані вчителі-наставники команд – це ж завдяки їх зусиллям в серці кожного з учасників спалахнув вогник жаги знання … . Заклопотані організатори – саме їм, аспірантам кафедри міжнародної економіки, довелось докласти чимало зусиль, щоб подія відбулась, і відбулась злагоджено, змістовно  та цікаво … . У залі з’являється Ярослав Мозговий – незмінний ведучий та справжня «душа» гри … . Члени журі займають свої місця, і починається дійство – інтригуюче, напружене, захоплююче … . Загалом двадцять питань – дуже непростих, подекуди навіть безнадійних: адже, треба не тільки знайти правильну відповідь, а й продемонструвати знання англійської мови, що була робочою в цій інтелектуальній грі.

Дуже приємно, що інтелектуальний рух в академії постійно підтримується і розвивається. Серед учасників турніру була ко ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: chyw | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

До уваги батьків майбутніх першокласників!

У зв`язку з виробничою необхідністю, наступні заняття для майбутніх першокласників будуть проведені  7.05, 14.05 та 21.05. 2016 р.

Адміністрація гімназії

Переглядів: 465 | Додав: LenaKKK | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz