Неділя, 05.05.2024, 00:56
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » Архів матеріалів

З 16 січня 2016 року у Краснопільській гімназії проводяться заняття "Школа в природі". Уся програма включає в себе 10 занять. З першокласниками працюють - учитель початкових класів, англійської мови та психолог.

Усі заняття проводяться цікаво та ефективно. Майбутні першокласники залюбки вдосконалюють навички лічби, розвивають мовлення та моторику рук. Захоплюють їх і цікаві подорожі до Країни знань та, звичайно ж, у казку.

Дуже полюбляють діти музичні фізкультхвилинки, а також веселі перерви з цікавими рухливими іграми.

Як  показують уже проведені заняття, адаптація учнів у шкільному середовищі проходить успішно, усі дітки з радістю відвідують наші заняття.

О. О. Корнійчук

учитель початкових класів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: LenaKKK | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

2 березня Центром дитячої та юнацької творчості, з метою патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, популяризації театрального мистецтва було проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси", номінація "Театральне мистецтво" - "Маски Мельпомени", в якому взяли участь колективи основного та початкового рівнів виконавської майстерності у двох номінаціях "Драматичний театр" та "Музичний театр".

Зокрема наш колектив "Вербиченька" (рівень виконавської майстерності - основний) під керівництвом Хомічової Л. М зайняв перше місце у номінації "Музичний театр" на районному етапі, завдяки чому отримав можливість змагатися на обласному етапі фестивалю.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 414 | Додав: LenaKKK | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

26 лютого у Будинку дитячої творчості гімназисти нашого закладу взяли участь у чудовому дійстві під назвою "Зірковий бал". Цього року покружляти у вальсі приїхали 26 пар з усього району. Все за правилами: дівчата у елегантних вечірних сукнях, з вишуканими зачісками, а хлопці в костюмах та краватках і, звичайно ж, вальс!

У залі панувала амосфера дружності та ввічливості, ніхто не стояв осторонь, усі отримали масу задоволення! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: LenaKKK | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

          Учителями англійської мови Підопригорою Ю.В та зарубіжної літератури Корх С.Ю був присвячений урок учням 3(7)класу по вивченню життя та творчості найвидатніших зарубіжних поетів Р. Бернса,Г. Гейне, К. Симонова у вигляді бінарного уроку .

 

         Зокрема, учням було запропоновано у вигляді інтерв’ю розповісти від імені Р.Бернса про себе .У ролі журналіста виступила Підопригора Оксана,учні на високому рівні виконали дане завдання.Також на основі прослуханого аудіозапису діти спробували продекламувати напам’ять вірш Р.Бернса “Моя любов-рожевий квіт” мовою оригіналу.

Бажаючих виявилось багато.Серед найкращих декламаторів слід відзначити Козир Ю., Рощину А., Підопригору О.             

Протягом уроку декілька учнів виконували завдання на картках ,решта працювали з ілюстраціями до віршів поетів. Також учні розповідали напам’ять поетичні твори інших авторів, а саме Г.Гейне “Коли настав чудовий май” та підготували афоризми Г.Гейне, коментуючи той, що найбільше вразив, К.Симонова вірш “Жди м ... Читати далі »

Переглядів: 7913 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

18 лютого у районному Будинку культури учні гімназії відвідали виховний захід присвячений пам`яті Героїв Небесної сотні.

 

.

Переглядів: 472 | Додав: LenaKKK | Дата: 18.02.2016 | Коментарі (0)

Які документи і коли подавати, що робити при помилці в матеріалах, як перереєструватися.

1 лютого – офіційна дата початку реєстрації на ЗНО. Реєстрація на пробне ЗНО вже завершена (до 30 січня), і нагадуємо: реєстрації на звичайне тестування і пробне окремі.

Можливість зареєструватися буде до 4 березня. Український центр оцінювання якості освіти закликає випускників не зволікати з реєстрацією і нагадує, що їм треба зробити.

Отже, який шлях ви маєте пройти.

1

Ознайомившись з правилами вступу різних вишів, ви дізнаєтеся, які сертифікати ЗНО вам можуть знадобитися.

З переліку предметів, винесених цього року на ЗНО, оберіть потрібні вам: українська мова та література, історія України, математика, біологія, фізика, хімія, географія, англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови.

Можна обрати лише 4 предмети. Результати з української, а також на вибір математики або історії України зараховують як оцінки ДПА. Цього року обов’язкові предмети ДПА – українська (у формі ЗНО), іноземна (не у формі ЗНО), на вибір математика або історія України (у формі ЗНО).

2

Підготуйте документи та матеріали. Копія паспорта (стор ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: YUSENA | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Сьогодні в Україні стартує реєстрація на ЗНО

Сьогодні, 1 лютого, розпочинається реєстрація абітурієнтів та випускників шкіл для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року процес реєстрації триватиме впродовж місяця і завершиться 4 березня 2016 року.

Тестування з української мови і літератури традиційно буде обов’язковим для усіх випускників та абітурієнтів. Також усі випускники шкіл мають скласти один з двох випускних іспитів у формі ЗНО: математику або історію України. Про це раніше сказав під час прес-конференції директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, передає УНН.

"Всі процеси сплановані… Реєстрацію, початок зовнішнього незалежного оцінювання буде надано першого лютого… Всі документи повинні бути надіслані не пізніше першого березня", – повідомив В.Карандій.

О.Карандій повідомив, що зовнішнє незалежне оцінювання проводиться для всіх випускників загальноосвітніх навчальних навчальних закладів і випускників професійних навчальних закладів, які хочуть вступити до вишу.

За окремою процедурою відбувається реєстрація для осіб, які перебувають на непідконтрольних територіях, реєстрація для них можлива без надсила ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: YUSENA | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Відповідно до Законів України «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» з метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань тимчасово призупинений навчальний процес у Краснопільській гімназії з 25.01.2016 до 01.02.2016 включно. З 02 лютого навчання відновлюються.

Переглядів: 519 | Додав: YUSENA | Дата: 28.01.2016 | Коментарі (0)

  З метою недопущення різкого загострення епідемічної ситуації,запобігання поширення грипу та гострих респіраторних захворювань серед учнів,  у  гімназії з 19 по 22 січня  2016 р. включно оголошено карантин.

        Початок занять з 25 січня .

Переглядів: 392 | Додав: lebos | Дата: 20.01.2016 | Коментарі (0)

16 січня 2016 року при Краснопільській гімназії розпочала роботу «Школа в природі». Традиційно майбутніх першачків гімназії зустріли майбутній класовод Корнійчук Олена Олегівна, практичний психолог Ломако Раїса Петрівна, учитель англійської мови Підопригора Юлія Василівна та лідери учнівського самоврядування Корнієнко Едуарда, Деревицька Катерина і Нікончук Катерина. Для малюків були проведені перші навчальні заняття, на яких вони мали змогу познайомитися зі своєю першою учителькою, один з одним, з гімназією. Для учнів було підготовлено екскурсію закладом, яка проведена в цікавій ігровій формі.

Не гаяли часу і батьки майбутніх учнів, з якими зустрілася заступник директора з навчально-виховної роботи Н.В.Юшко і ознайомила із організаційними питаннями роботи Школи в природі. Заняття «Школи в природі» проводяться двічі на місяць згідно графіка:

... Читати далі »
Переглядів: 414 | Додав: chyw | Дата: 18.01.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz