Субота, 27.04.2024, 21:43
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Травень » 8 » Заключний день "Школи в природі"
17:33
Заключний день "Школи в природі"
     21 квітня у Краснопільській гімназії було проведено заключний день «Школи в природі» для майбутніх першокласників. Спочатку малюки, як і завжди, попрацювали на заняттях. А потім разом з батьками та майбутніми вчителями весело і корисно пройшла «Цікава година».
 
                                                          
 
   Майбутній вчитель – класовод Савицька А.Ю. провела пізнавально-розвивальний батл між батьками та дітьми «Хто розумніший».
  Практичний психолог Ломако Р.П. та соціальний педагог Горват Ж.В. запропонували провести хвилинку по-сімейному: діти виконували разом зі своїми батьками захоплююче завдання «Засели будиночок-кульку»; тато й мама намагалися відгадати мальовані шедеври своїх діток «Моя сім’я», які викликали у дорослих море емоцій та посмішок; намагалися відгадати думки малюків на серйозні теми, пояснені по-дитячому.
                                                                        
          Сподобалася дітлахам і естафета «Гусінь».
 
    Вчитель музичного мистецтва Акименко І. А. в ігровій формі навчила виконувати дитячу пісеньку «Нам для щастя треба», де сольну партію вели малюки, а батьки їм акомпанували на ксилофонах та плесканням долонь. 
    Завершився день флеш-мобом, який влаштувала й провела разом з дітками та їх батьками педагог-організатор Ушкалова В.М.      Було і святково, і гамірно, і весело, й музично! 
                                                      
     Дякуємо всім, хто відвідував заняття. До нових зустрічей у Новій українській школі!
 
Переглядів: 397 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz