П`ятниця, 29.03.2024, 02:25
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Травень » 08
            
 Із 2 по 4 травня, в Пущі-Водиці, на базі міжнародного дитячого центру "Артек" лідери учнівського самоврядування Краснопільської гімназії Ірина Дзюбан, Юлія Козир, Анна Рощина взяли участь у роботі саміту проактивних "БУМ" - Бажай Удосконалюй Мотивуй.
         
 
Програма саміту передбачала різної тематики лекції, зокрема: воркшопи, діалоги, квести. Даний захід створений для молоді, яка хоче розвивати себе та суспільство і налагодити зв'язки з активними людьми зі всієї України.
 
                                                                  
 
Переглядів: 384 | Додав: Du7ya | Дата: 08.05.2018 | Коментарі (0)

     21 квітня у Краснопільській гімназії було проведено заключний день «Школи в природі» для майбутніх першокласників. Спочатку малюки, як і завжди, попрацювали на заняттях. А потім разом з батьками та майбутніми вчителями весело і корисно пройшла «Цікава година».
 
                                                          
 
   Майбутній вчитель – класовод Савицька А.Ю. провела пізнавально-розвивальний батл між батьками та дітьми «Хто розумніший».
  Практичний психолог Ломако Р.П. та соціальний педагог Горват Ж.В. запропонували провести хвилинку по-сімейному: діти виконували разом зі своїми батьками захоплююче завдання «Засели будиночок-кульку»; тато й мама намагалися відгадати мальовані шедеври своїх ді ... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: Du7ya | Дата: 08.05.2018 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz