Краснопільська гімназія
Краснопільської селищної ради Сумської області
ПОГОДЖУЮ ЗАТВЕРДЖУЮ
________________________ _____________________________
Начальник Краснопільського Директор
районного управління Краснопільської гімназії
Головного управління С.С.Зінченко
Держпродспоживслужби
в Сумській області
А.О. Дзюбан
ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
Для одноразового харчування
учнів початкових класів
на базі кафе «Нива» осіннє-зимовий період 2020 р.
І тиждень
ПОНЕДІЛОК
Найменування продуктів
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність
(ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Картопляне пюре (100г)
Картопля
|
160
|
115
|
2,3
|
0,46
|
18,7
|
92
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Ковбаса відварна не нижче І ґатунку (50г)
|
51
|
50
|
6,3
|
11
|
0.74
|
128,5
|
3. Хліб пшеничний (60г)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
4. Ікра бурякова (100г)
Буряк столовий
|
96
|
72
|
1,44
|
0,1
|
7,2
|
30,24
|
Цибуля ріпчаста
|
21
|
18
|
0,25
|
-
|
1,76
|
7,38
|
Томат
|
27
|
27
|
0,3
|
0,05
|
1,24
|
6,21
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14,97
|
56,85
|
5. Пиріжок з повидлом (70г)
|
70
|
70
|
7,8
|
2,5
|
50,7
|
261
|
6. Чай (200г)
Чай
|
0.2
|
0.2
|
0,04
|
-
|
0,02
|
0,2
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14.97
|
56.85
|
7. Фрукти свіжі (100г)
|
104
|
100
|
1.34
|
0,4
|
20,58
|
94,08
|
Загальна кількість:
|
|
|
24,43
|
27,85
|
159,09
|
987,84
|
ВІВТОРОК
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Плов м’ясний (100гр)
Рисова крупа
|
35
|
35
|
2,45
|
0,35
|
25,1
|
115,5
|
Свинина м’ясна
|
57
|
48
|
8,98
|
13,92
|
-
|
170,4
|
Морква червона
|
8
|
6
|
0,1
|
0,8
|
0,7
|
4,08
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цибуля ріпчаста
|
8
|
6
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
Томат
|
27
|
27
|
0,3
|
0,05
|
1,24
|
6,1
|
2. Хліб пшеничний (60гр)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
3. Салат зі свіжої капусти (100г)
Капуста білокачанна
|
100
|
100
|
1,8
|
0,1
|
5,7
|
27
|
Морква червона
|
8
|
6
|
0,1
|
0,8
|
0,7
|
2,72
|
Цибуля ріпчаста
|
8
|
6
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
4. Вафлі (40гр)
|
40
|
40
|
1,56
|
12,24
|
25
|
216,8
|
5. Сік плодово-ягідний (200гр)
|
200
|
200
|
0,8
|
-
|
22,8
|
92
|
6. Фрукти свіжі (100гр)
|
104
|
100
|
1.34
|
0,4
|
20,58
|
94,08
|
Загальна кількість:
|
|
|
43,38
|
33,46
|
167,26
|
995,88
|
СЕРЕДА
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Макарони відварні (100г)
Макарони вищого ґатунку
|
35
|
35
|
3,64
|
0,4
|
24,43
|
117,95
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Котлета (50г)
Свинина м’ясна
|
42
|
35
|
6,5
|
10,15
|
-
|
124,3
|
Сухарі пшеничні
|
5
|
5
|
0,5
|
0,08
|
3,4
|
17
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цибуля ріпчаста
|
8
|
6
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
3. Хліб пшеничний (60г)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
4. Ікра з моркви (100г)
Морква червона
|
94
|
71
|
0,92
|
0,07
|
5,96
|
24,14
|
Цибуля ріпчаста
|
21
|
18
|
0,25
|
-
|
1,76
|
7,38
|
Томат
|
11
|
11
|
0,3
|
0,05
|
1,24
|
6,21
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
5. Пиріжок з повидлом (70г)
|
70
|
70
|
7,8
|
2,5
|
50,7
|
261
|
6. Чай (200г)
Чай
|
0.2
|
0.2
|
0,04
|
-
|
0,02
|
0,2
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14.97
|
56.85
|
Загальна кількість:
|
|
|
24,76
|
33,59
|
136,49
|
934,95
|
ЧЕТВЕР
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Картопляне пюре (100гр)
Картопля
|
160
|
115
|
2,3
|
0,46
|
18,7
|
92
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Риба смажена (80гр)
Борошно пшеничне вищого ґатунку
|
3
|
3
|
0,32
|
0,04
|
2,2
|
9,93
|
Риба морська свіжоморожена
|
110
|
80
|
14,5
|
0,5
|
-
|
70
|
Олія соняшникова рафінована
|
3
|
3
|
-
|
3
|
-
|
26,97
|
3. Хліб пшеничний (60гр)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
4. Ікра бурякова (100г)
Буряк столовий
|
96
|
72
|
1,44
|
0,1
|
7,2
|
30,24
|
Цибуля ріпчаста
|
21
|
18
|
0,25
|
-
|
1,76
|
7,38
|
Томат
|
27
|
27
|
0,3
|
0,05
|
1,24
|
6,21
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14,97
|
56,85
|
5. Булочка (70г)
|
70
|
70
|
5,5
|
1,8
|
36
|
183
|
6. Чай (200г)
Чай
|
0.2
|
0.2
|
0,04
|
-
|
0,02
|
0,2
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14.97
|
56.85
|
7. Фрукти свіжі (200гр)
|
210
|
200
|
2,7
|
0,9
|
41,2
|
188,2
|
Загальна кількість:
|
|
|
32,01
|
20,19
|
166,47
|
982,36
|
П’ЯТНИЦЯ
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Каша гречана (100гр)
Крупа гречана (ядриця)
|
35
|
35
|
4.2
|
1.1
|
22
|
117
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Хліб пшеничний (60г)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
3. Піджарка м'ясна (50г)
Свинина м’ясна
|
87
|
74
|
14,06
|
2,22
|
-
|
74,74
|
Цибуля ріпчаста
|
24
|
20
|
0.2
|
-
|
1.8
|
8,2
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Томат
|
10
|
10
|
0,1
|
0,01
|
1,24
|
6,21
|
4. Капуста тушкована (100г)
Капуста білокачанна свіжа
|
125
|
100
|
1,8
|
0,1
|
5,7
|
27
|
Олія соняшникова рафінована
|
6
|
6
|
-
|
6
|
-
|
53,94
|
Томат
|
10
|
10
|
0,1
|
0,01
|
1,24
|
6.21
|
Морква червона
|
7
|
5
|
0,1
|
0,8
|
0,7
|
2,72
|
Цибуля ріпчаста
|
6
|
7
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
Цукор - пісок
|
3
|
3
|
-
|
-
|
2,9
|
11,1
|
Мука пшенична вищого ґатунку
|
2
|
2
|
0,3
|
0,2
|
1,4
|
6,63
|
5. Пиріжок з повидлом (70г)
|
70
|
70
|
7,8
|
2,5
|
50,7
|
261
|
6. Чай (200г)
Чай
|
0.2
|
0.2
|
0,04
|
-
|
0,02
|
0,2
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14.97
|
56.85
|
7. Фрукти свіжі (50гр)
|
70
|
50
|
0,67
|
0,2
|
10,29
|
47,04
|
Загальна кількість:
|
|
|
34,18
|
19,48
|
147,17
|
935,83
|
ІІ тиждень
ПОНЕДІЛОК
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Картопляне пюре (100гр)
Картопля
|
160
|
115
|
2,3
|
0,46
|
18,7
|
92
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Котлета (50гр)
Свинина м’ясна
|
42
|
35
|
6,5
|
10,15
|
-
|
124,3
|
Сухарі пшеничні
|
5
|
5
|
0,5
|
0,08
|
3,4
|
17
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цибуля ріпчаста
|
8
|
6
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
3.Хліб пшеничний (60гр)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
4. Салат зі свіжої капусти (100гр)
Капуста білокачанна
|
100
|
100
|
1,8
|
0,1
|
5,7
|
27
|
Морква червона
|
8
|
6
|
0,1
|
0,8
|
0,7
|
2,72
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цибуля ріпчаста
|
8
|
6
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
5. Пиріжок з повидлом (70гр)
|
70
|
70
|
7,8
|
2,5
|
50,7
|
261
|
6. Чай (200г)
Чай
|
0.2
|
0.2
|
0,04
|
-
|
0,02
|
0,2
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14.97
|
56.85
|
Загальна кількість:
|
|
|
24
|
27,5
|
135,4
|
974,37
|
ВІВТОРОК
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Каша гречана (100гр)
Крупа гречана (ядриця)
|
35
|
35
|
4.2
|
1.1
|
22
|
117
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Ковбаса відварна не нижче І ґатунку (50г)
|
51
|
50
|
6,3
|
11
|
0.74
|
128,5
|
3. Хліб пшеничний (60гр)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
4. Овочі свіжі (100гр)
|
104
|
100
|
1
|
0,2
|
4,4
|
23
|
5. Чай (200гр)
|
0.2
|
0.2
|
0,04
|
-
|
0,02
|
0,2
|
Цукор -пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14.97
|
56.85
|
6. Підлива овочева
Бульйон м’ясний
|
50
|
50
|
3,6
|
1,05
|
0,1
|
25,4
|
Масло вершкове 73% або жир тваринний
|
2
|
2
|
0,03
|
1,5
|
0,02
|
13,2
|
Борошно вищого ґатунку
|
3
|
3
|
0,32
|
0,04
|
2,2
|
10
|
Томат
|
10
|
10
|
0,1
|
0,02
|
0,6
|
4
|
Морква червона
|
5
|
4
|
0,05
|
0,01
|
0,33
|
1,4
|
Цибуля ріпчаста
|
3
|
2
|
0,03
|
-
|
0,2
|
1
|
Цукор - пісок
|
2
|
2
|
-
|
-
|
2
|
7,6
|
7. Печиво (100гр)
|
100
|
100
|
8,3
|
8,8
|
75,6
|
418
|
Загальна кількість:
|
|
|
28,63
|
29,86
|
151,39
|
997,75
|
СЕРЕДА
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Макарони відварні (100гр)
Макарони вищого ґатунку
|
35
|
35
|
3,64
|
0,4
|
24,43
|
117,95
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Піджарка м’ясна (50гр)
Свинина м’ясна
|
87
|
74
|
14,06
|
2,22
|
-
|
74,74
|
Цибуля ріпчаста
|
24
|
20
|
0.2
|
-
|
1.8
|
8,2
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Томат
|
10
|
10
|
0,1
|
0,01
|
1,24
|
6,21
|
3. Хліб пшеничний (60гр)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
4. Капуста тушкована (100г)
Капуста свіжа білокачанна
|
125
|
100
|
1,8
|
0,1
|
5,7
|
27
|
Олія соняшникова рафінована
|
6
|
6
|
-
|
6
|
-
|
53,94
|
Томат
|
10
|
10
|
0,1
|
0,01
|
1,24
|
6.21
|
Морква червона
|
7
|
5
|
0,1
|
0,8
|
0,7
|
2,72
|
Цибуля ріпчаста
|
6
|
7
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
Цукор - пісок
|
3
|
3
|
-
|
-
|
2,9
|
11,1
|
Мука пшенична вищого ґатунку
|
2
|
2
|
0,3
|
0,2
|
1,4
|
6,63
|
5. Булочка (70г)
|
70
|
70
|
5,5
|
1,8
|
36
|
183
|
6. Компот із сухофруктів (200г)
Сухофрукти
|
25
|
25
|
0,63
|
0,07
|
2,5
|
50
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14,97
|
56,85
|
Загальна кількість:
|
|
|
31,24
|
24,95
|
126,89
|
935,34
|
ЧЕТВЕР
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Картопляне пюре (100гр)
Картопля
|
160
|
115
|
2,3
|
0,46
|
18,7
|
92
|
Масло вершкове 73% жиру
|
8
|
8
|
0,1
|
5,8
|
0,07
|
53
|
2. Риба смажена (80гр)
Борошно пшеничне вищого ґатунку
|
3
|
3
|
0,32
|
0,04
|
2,2
|
9,93
|
Риба морська свіжоморожена
|
110
|
80
|
14,5
|
0,5
|
-
|
70
|
Олія соняшникова рафінована
|
3
|
3
|
-
|
3
|
-
|
26,97
|
3. Хліб пшеничний (60гр)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
4. Ікра бурякова (100г)
Буряк столовий
|
96
|
72
|
1,44
|
0,1
|
7,2
|
30,24
|
Цибуля ріпчаста
|
21
|
18
|
0,25
|
-
|
1,76
|
7,38
|
Томат
|
27
|
27
|
0,3
|
0,05
|
1,24
|
6,21
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14,97
|
56,85
|
5. Булочка (70г)
|
70
|
70
|
5,5
|
1,8
|
36
|
183
|
6. Чай (200г)
Чай
|
0.2
|
0.2
|
0,04
|
-
|
0,02
|
0,2
|
Цукор - пісок
|
15
|
15
|
-
|
-
|
14.97
|
56.85
|
7. Фрукти свіжі (200гр)
|
210
|
200
|
2,7
|
0,9
|
41,2
|
188,2
|
Загальна кількість:
|
|
|
32,01
|
20,19
|
166,47
|
982,36
|
П’ЯТНИЦЯ
Продукти
|
Маса
|
Хімічний склад
|
Енергетична цінність (ккал)
|
брутто (г)
|
нетто (г)
|
білки (г)
|
жири (г)
|
Вуглеводи (г)
|
1. Плов м’ясний (100гр)
Рисова крупа
|
35
|
35
|
2,45
|
0,35
|
25,1
|
115,5
|
Свинина м’ясна
|
57
|
48
|
8,98
|
13,92
|
-
|
170,4
|
Морква червона
|
8
|
6
|
0,1
|
0,8
|
0,7
|
4,08
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
Цибуля ріпчаста
|
8
|
6
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
Томат
|
27
|
27
|
0,3
|
0,05
|
1,24
|
6,1
|
2. Хліб пшеничний (60гр)
|
60
|
60
|
4,56
|
0,54
|
28,14
|
138,6
|
3. Салат зі свіжої капусти (100г)
Капуста білокачанна
|
100
|
100
|
1,8
|
0,1
|
5,7
|
27
|
Морква червона
|
8
|
6
|
0,1
|
0,8
|
0,7
|
2,72
|
Цибуля ріпчаста
|
8
|
6
|
0,15
|
-
|
5,8
|
2,46
|
Олія соняшникова рафінована
|
7
|
7
|
-
|
7
|
-
|
62,93
|
4. Пиріжок з повидлом (70гр)
|
70
|
70
|
7,8
|
2,5
|
50,7
|
261
|
5. Сік плодово-ягідний (200гр)
|
200
|
200
|
0,8
|
-
|
22,8
|
92
|
Загальна кількість:
|
|
|
42,04
|
33,06
|
146,68
|
946,93
|
Медична сестра Бобіна О.І.
|