Понеділок, 29.04.2024, 00:49
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Категорії розділу
Інформація [19]
Харчування [17]
Контрольна порція сьогодні [1]
Головна » Статті » Медична служба » Харчування

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ Для одноразового харчування учнів початкових класів

                                            

Краснопільська гімназія

Краснопільської селищної ради Сумської області

 

 

ПОГОДЖУЮ                                                                         ЗАТВЕРДЖУЮ

________________________                                      _____________________________                                                                  

Начальник Краснопільського                                                        Директор

 районного управління                                                      Краснопільської гімназії

  Головного управління                                                              С.С.Зінченко

Держпродспоживслужби                                                   

в Сумській області                                                

А.О. Дзюбан

 

 

 

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

Для одноразового харчування

учнів початкових класів           

                                                    на базі кафе «Нива»                                                             осіннє-зимовий період  2020 р.

 

 

 

                                                            

                                               І тиждень   

ПОНЕДІЛОК  

Найменування продуктів

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність

(ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Картопляне пюре (100г)

Картопля

 

160

 

115

 

2,3

 

0,46

 

18,7

 

92

Масло вершкове 73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Ковбаса  відварна не нижче      І ґатунку (50г)                         

 

51

 

50

 

6,3

 

11

 

0.74

 

128,5

3. Хліб пшеничний  (60г)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

4. Ікра бурякова (100г)

Буряк столовий

 

96

 

72

 

1,44

 

0,1

 

7,2

 

30,24

Цибуля ріпчаста

21

18

0,25

-

1,76

7,38

Томат

27

27

0,3

0,05

1,24

6,21

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цукор - пісок

15

15

-

-

14,97

56,85

5. Пиріжок з повидлом (70г)

70

70

7,8

2,5

50,7

261

6. Чай  (200г)

Чай    

 

0.2

 

0.2

 

0,04

 

-

 

0,02

 

0,2

Цукор - пісок

15

15

-

-

14.97

56.85

7. Фрукти свіжі (100г)

104

100

1.34

0,4

20,58

94,08

Загальна кількість:

 

 

24,43

27,85

159,09

987,84

 

 

ВІВТОРОК

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Плов м’ясний (100гр)

Рисова крупа

 

35

 

35

 

2,45

 

0,35

 

25,1

115,5

Свинина м’ясна

57

48

8,98

13,92

-

170,4

Морква червона

8

6

0,1

0,8

0,7

4,08

Олія  соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цибуля ріпчаста

8

6

0,15

-

5,8

2,46

Томат

27

27

0,3

0,05

1,24

6,1

2. Хліб пшеничний (60гр)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

3. Салат зі свіжої капусти (100г)

Капуста білокачанна

 

100

 

100

 

1,8

 

0,1

 

5,7

 

27

Морква червона

8

6

0,1

0,8

0,7

2,72

Цибуля ріпчаста

8

6

0,15

-

5,8

2,46

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

4. Вафлі (40гр)

40

40

1,56

12,24

25

216,8

5. Сік плодово-ягідний (200гр)

200

200

0,8

-

22,8

92

6. Фрукти свіжі (100гр)

104

100

1.34

0,4

20,58

94,08

Загальна кількість:

 

 

43,38

33,46

167,26

995,88

 

 

СЕРЕДА  

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Макарони відварні (100г)

Макарони вищого  ґатунку

 

35

 

35

 

3,64

 

0,4

 

24,43

 

117,95

Масло вершкове  73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Котлета (50г)

Свинина м’ясна

 

42

 

35

 

6,5

 

10,15

 

-

 

124,3

Сухарі пшеничні

5

5

0,5

0,08

3,4

17

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цибуля ріпчаста

8

6

0,15

-

5,8

2,46

3. Хліб пшеничний (60г)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

4. Ікра з моркви (100г)

Морква  червона

 

94

 

71

 

0,92

 

0,07

 

5,96

 

24,14

Цибуля ріпчаста

21

18

0,25

-

1,76

7,38

Томат

11

11

0,3

0,05

1,24

6,21

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

5. Пиріжок з повидлом (70г)

70

70

7,8

2,5

50,7

261

6. Чай  (200г)

Чай

 

0.2

 

0.2

 

0,04

 

-

 

0,02

 

0,2

Цукор - пісок

15

15

-

-

14.97

56.85

Загальна кількість:

 

 

24,76

33,59

136,49

934,95

 

 

ЧЕТВЕР

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Картопляне пюре (100гр)

Картопля

 

160

 

115

 

2,3

 

0,46

 

18,7

 

92

 Масло вершкове 73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Риба смажена  (80гр)

Борошно пшеничне вищого ґатунку

 

3

 

3

 

0,32

 

0,04

 

2,2

 

9,93

Риба морська свіжоморожена

110

80

14,5

0,5

-

70

Олія соняшникова рафінована

3

3

-

3

-

26,97

3. Хліб пшеничний  (60гр)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

4. Ікра бурякова (100г)

Буряк столовий

 

96

 

72

 

1,44

 

0,1

 

7,2

 

30,24

Цибуля ріпчаста

21

18

0,25

-

1,76

7,38

Томат

27

27

0,3

0,05

1,24

6,21

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цукор - пісок

15

15

-

-

14,97

56,85

5. Булочка (70г)

70

70

5,5

1,8

36

183

6. Чай (200г)

Чай    

 

0.2

 

0.2

 

0,04

 

-

 

0,02

 

0,2

Цукор - пісок

15

15

-

-

14.97

56.85

7. Фрукти свіжі (200гр)

210

200

2,7

0,9

41,2

188,2

Загальна кількість:

 

 

32,01

20,19

166,47

982,36

 

П’ЯТНИЦЯ

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Каша гречана (100гр)

Крупа гречана (ядриця)

 

35

 

35

 

4.2

 

1.1

 

22

 

117

Масло вершкове 73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Хліб пшеничний (60г)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

3. Піджарка  м'ясна  (50г)

 Свинина м’ясна

 

87

 

74

 

14,06

 

2,22

 

-

 

74,74

Цибуля ріпчаста

24

20

0.2

-

1.8

8,2

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Томат

10

10

0,1

0,01

1,24

6,21

4. Капуста тушкована (100г)

 Капуста білокачанна свіжа

 

125

 

100

 

1,8

 

0,1

 

5,7

 

27

Олія соняшникова рафінована

6

6

-

6

-

53,94

Томат

10

10

0,1

0,01

1,24

6.21

Морква червона

7

5

0,1

0,8

0,7

2,72

Цибуля ріпчаста

6

7

0,15

-

5,8

2,46

Цукор - пісок

3

3

-

-

2,9

11,1

Мука пшенична вищого ґатунку

2

2

0,3

0,2

1,4

6,63

5. Пиріжок з повидлом (70г)

70

70

7,8

2,5

50,7

261

6. Чай  (200г)

Чай

 

0.2

 

0.2

 

0,04

 

-

 

0,02

 

0,2

Цукор - пісок

15

15

-

-

14.97

56.85

7. Фрукти свіжі (50гр)

70

50

0,67

0,2

10,29

47,04

Загальна кількість:

 

 

34,18

19,48

147,17

935,83

ІІ тиждень 

ПОНЕДІЛОК      

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Картопляне пюре (100гр)

Картопля

 

160

 

115

 

2,3

 

0,46

 

18,7

 

92

Масло вершкове 73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Котлета (50гр)

Свинина м’ясна

 

42

 

35

 

6,5

 

10,15

 

-

 

124,3

Сухарі пшеничні

5

5

0,5

0,08

3,4

17

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цибуля ріпчаста

8

6

0,15

-

5,8

2,46

3.Хліб пшеничний (60гр)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

4. Салат зі свіжої капусти (100гр)

Капуста білокачанна

 

100

 

100

 

1,8

 

0,1

 

5,7

 

27

Морква червона

8

6

0,1

0,8

0,7

2,72

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цибуля ріпчаста

8

6

0,15

-

5,8

2,46

5. Пиріжок з повидлом (70гр)

70

70

7,8

2,5

50,7

261

6. Чай (200г)

Чай

 

0.2

 

0.2

 

0,04

 

-

 

0,02

 

0,2

Цукор - пісок

15

15

-

-

14.97

56.85

Загальна кількість:

 

 

24

27,5

135,4

974,37

 

ВІВТОРОК  

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Каша гречана (100гр)

Крупа гречана (ядриця)

 

35

 

35

 

4.2

 

1.1

 

22

 

117

Масло вершкове 73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Ковбаса  відварна не нижче І ґатунку (50г)                         

51

50

6,3

11

0.74

128,5

3. Хліб пшеничний (60гр)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

4. Овочі свіжі (100гр)

104

100

1

0,2

4,4

23

5. Чай  (200гр)

0.2

0.2

0,04

-

0,02

0,2

Цукор -пісок

15

15

-

-

14.97

56.85

6. Підлива овочева

Бульйон м’ясний

50

50

3,6

1,05

0,1

25,4

Масло вершкове 73% або жир тваринний

2

2

0,03

1,5

0,02

13,2

Борошно вищого ґатунку

3

3

0,32

0,04

2,2

10

Томат

10

10

0,1

0,02

0,6

4

Морква червона

5

4

0,05

0,01

0,33

1,4

Цибуля ріпчаста

3

2

0,03

-

0,2

1

Цукор - пісок

2

2

-

-

2

7,6

7. Печиво (100гр)

100

100

8,3

8,8

75,6

418

Загальна кількість:

 

 

28,63

29,86

151,39

997,75

 

 

СЕРЕДА    

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Макарони відварні (100гр)

Макарони вищого ґатунку

 

35

 

35

 

3,64

 

0,4

 

24,43

 

117,95

Масло вершкове 73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Піджарка м’ясна (50гр)

Свинина м’ясна

87

74

14,06

2,22

-

74,74

Цибуля ріпчаста

24

20

0.2

-

1.8

8,2

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Томат

10

10

0,1

0,01

1,24

6,21

3. Хліб пшеничний (60гр)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

4. Капуста тушкована (100г)

 Капуста свіжа білокачанна

 

125

 

100

 

1,8

 

0,1

 

5,7

 

27

Олія соняшникова рафінована

6

6

-

6

-

53,94

Томат

10

10

0,1

0,01

1,24

6.21

Морква червона

7

5

0,1

0,8

0,7

2,72

Цибуля ріпчаста

6

7

0,15

-

5,8

2,46

Цукор - пісок

3

3

-

-

2,9

11,1

Мука пшенична вищого ґатунку

2

2

0,3

0,2

1,4

6,63

5. Булочка (70г)

70

70

5,5

1,8

36

183

6. Компот із сухофруктів (200г)

Сухофрукти

 

25

 

25

 

0,63

 

0,07

 

2,5

 

50

Цукор - пісок

15

15

-

-

14,97

56,85

Загальна кількість:

 

 

31,24

24,95

126,89

935,34

 

ЧЕТВЕР  

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Картопляне пюре (100гр)

Картопля

 

160

 

115

 

2,3

 

0,46

 

18,7

 

92

 Масло вершкове 73% жиру

8

8

0,1

5,8

0,07

53

2. Риба смажена  (80гр)

Борошно пшеничне вищого ґатунку

 

3

 

3

 

0,32

 

0,04

 

2,2

 

9,93

Риба морська свіжоморожена

110

80

14,5

0,5

-

70

Олія соняшникова рафінована

3

3

-

3

-

26,97

3. Хліб пшеничний  (60гр)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

4. Ікра бурякова (100г)

Буряк столовий

 

96

 

72

 

1,44

 

0,1

 

7,2

 

30,24

Цибуля ріпчаста

21

18

0,25

-

1,76

7,38

Томат

27

27

0,3

0,05

1,24

6,21

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цукор - пісок

15

15

-

-

14,97

56,85

5. Булочка (70г)

70

70

5,5

1,8

36

183

6. Чай (200г)

Чай    

 

0.2

 

0.2

 

0,04

 

-

 

0,02

 

0,2

Цукор - пісок

15

15

-

-

14.97

56.85

7. Фрукти свіжі (200гр)

210

200

2,7

0,9

41,2

188,2

Загальна кількість:

 

 

32,01

20,19

166,47

982,36

 

 

П’ЯТНИЦЯ  

Продукти

Маса

Хімічний склад

Енергетична цінність (ккал)

брутто (г)

нетто (г)

білки (г)

жири (г)

Вуглеводи (г)

1. Плов м’ясний (100гр)

Рисова крупа

 

35

 

35

 

2,45

 

0,35

 

25,1

115,5

Свинина м’ясна

57

48

8,98

13,92

-

170,4

Морква червона

8

6

0,1

0,8

0,7

4,08

Олія  соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

Цибуля ріпчаста

8

6

0,15

-

5,8

2,46

Томат

27

27

0,3

0,05

1,24

6,1

2. Хліб пшеничний (60гр)

60

60

4,56

0,54

28,14

138,6

3. Салат зі свіжої капусти (100г)

Капуста білокачанна

 

100

 

100

 

1,8

 

0,1

 

5,7

 

27

Морква червона

8

6

0,1

0,8

0,7

2,72

Цибуля ріпчаста

8

6

0,15

-

5,8

2,46

Олія соняшникова рафінована

7

7

-

7

-

62,93

4. Пиріжок з повидлом (70гр)

70

70

7,8

2,5

50,7

261

5. Сік плодово-ягідний (200гр)

200

200

0,8

-

22,8

92

Загальна кількість:

 

 

42,04

33,06

146,68

946,93

 

Медична сестра Бобіна О.І.

 

Категорія: Харчування | Додав: dok (08.12.2019) | Автор: Бобіна О. І.
Переглядів: 160 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz