П`ятниця, 26.04.2024, 09:20
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [57]
Головна » Статті » Бібліотека » Новини

Збережемо пам’ять про подвиг

7 травня 2019 р. у бібліотеці гімназії було проведено захід «Збережемо пам’ять про подвиг»

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення (8 травня) і Дня перемоги (9 травня) бібліотекарем для учнів та вчителів було проведено захід «Збережемо пам’ять про подвиг».

Підростаюче покоління мало знає про тих, хто ціною власного життя відстояв свободу нашої Батьківщини, хто врятував Європу від фашистського поневолення. Мета уроку пам’яті – зберегти спогади про ту страшну війну та віддати данину глибокої поваги героїзму і самовідданості захисників Вітчизни.

Присутні на заході дізналися про події Другої світової війни та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Учні мали змогу передивитися презентацію про почесного громадянина селеща та ветерана Другої Світової війни -Дідоренка Леоніда Дмитровича,онука якого працює вчителем у нашій гімназії.

До заходу в бібліотеці було підготовлено тематичну книжкову виставку «Шляхами мужності та слави»метою якої було - ознайомити читачів з творами на тему Великої Вітчизняної війни, зацікавити новими виданнями та маловідомими документами.


 

Категорія: Новини | Додав: Педагог-організатор (14.05.2019) | Автор: Мигаль Юлія Юріївна
Переглядів: 278 | Теги: Краснопільська гімназія Збережемо п | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz