П`ятниця, 19.04.2024, 03:48
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [57]
Головна » Статті » Бібліотека » Новини

Районний конкурс “Найкращий читач району-2015”

Книга - справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів! Це свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства.

 

20 березня 2015 року на базі Краснопільської центральної районної бібліотеки для дітей пройшов районний конкурс “Найкращий читач району-2015” серед учнів 6 - 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів Краснопільського району. Даний захід організований з метою популяризації книги серед учнів середніх класів.За почесне звання «Кращий читач» боролися 16 юних читачів.

Кожен із учасників з душевним хвилюванням пригадував прочитані книги, улюблених героїв і розповідав про них журі. Учні мали продемонструвати знання творів українських та зарубіжних письменників, зокрема знання творчості письменників Сумщини, свою ерудицію, відгадуючи літературні тести, висловити своє бачення ролі та важливості книги у житті людини, а також представити на конкурс свій Читацький щоденник.

Як свідчать виступи вподобання у дітей найрізноманітніші: і ліричні твори, і гумористичні,і фантастичні,і пригодницькі. Приємним є той факт,що усі школярі висловлювали свої патріотичні настрої та думки.

За результатами усіх конкурсів переможцями нашого навчального закладу стали: Макарова Софія– учениця 2(6) класу –III місце , Рябуха Сергій – учень 3(7) класу–III місце.Діти отримали диплом та книгу у подарунок. 

 

 

Інші конкурсанти були відзначені подяками Краснопільської центральної районної бібліотечної системи за участь в конкурсі.

Ми бажаємо нашим переможцям успіхів у навчанні та нових перемог. Нехай книга стане гарним і добрим супутником на все їхнє життя,а в майбутньому, здобутий досвід стане для кожного не лише стимулом до всебічного розвитку, а й запорукою успіху.

Любіть і не забувайте про існування книги, черпаючи від неї добро та мудрість!

 

Бібліотекар

                                                                                                                                  Корх С.Ю.

Категорія: Новини | Додав: chyw (23.03.2015) | Автор: Admin
Переглядів: 267 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz