Четвер, 02.05.2024, 12:39
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2021 » Лютий » 23 » ЗНО BOT Challenge
09:57
ЗНО BOT Challenge

Четвертий рік поспіль ми проводимо всеукраїнське змагання "ЗНО BOT Challenge" – це лінійка чат-ботів - тренажерів у телеграм, які дозволяють покращити підготовку ваших учнів до ЗНО.

Завдяки цим тренажерам ваша школа значно покращить результати складання ЗНО, а школярі мають можливість отримати iPAD, якщо очолять рейтинг.

За умовами чемпіонату, учасники (учні 10-11 класів) мають вирішувати завдання з програми ЗНО, які надсилає бот, та змагаючись, отримувати бали, за підсумками турнірної таблиці ми подаруємо наші призи. 

Старт "ЗНО BOT Challenge" відбудеться 19 лютого 2021 року.

Фінал. Вирішальними будуть результати турнірної таблиці станом на 17.00 год 20 травня 2021 року.

Перші 3 учасники – переможці в боті з математики (з найбільшою кількістю балів) отримають планшети Apple iPad від компанії SoftServe, а найактивнішим компанія подарує брендовані сувеніри. Для решти учасників організатори чемпіонату передбачили спеціальні номінації.

Поширте будь ласка посилання на бот серед учнів вашої школи (картинка та відео у додатках їх можна відправити по групах школярів та вчителів):


Готуйся до ЗНО – вигравай iPAD
За 100 днів до ЗНО з математики ми запускаємо ЗНО BOT Challenge. Відповідай на питання з програми ЗНО, які надсилає бот – очолюй рейтинг і отримай iPAD.

Математика  https://t.me/HNEU_ZNO_math_bot    
Історія України  https://t.me/HNEU_ZNO_history_bot  
Українська мова та література  https://t.me/zno_ukr_hneu_bot   

Промо-відео: https://www.youtube.com/watch?v=9WgHW4PiZVI


Про бот:
«Підготовка до ЗНО виходить на фінішну пряму, теорія вивчена, тому необхідно практикуватися у вирішенні більшої кількості завдань та надати додаткову мотивацію школярам для старанної підготовки. Учитель математики не зможе з учнями годинами віршувати завдання, а бот працює цілодобово та миттєво дає відповідь, чи правильно вирішене завдання.  Саме для заохочення школярів не боятись іспиту з математики та краще готуватися ми зробили цей чемпіонат, а круті подарунки є сильною мотивацією, щоб краще готуватися»,  - зазначив Максим Серпухов, засновник руху ZNO BOT Challenge, радник ректора ХНЕУ імені Семена Кузнеця.

Цифри та факти про чемпіонат «ZNO математика BOT Challenge»: уже четвертий рік поспіль Харківський національний економічний університет оголошує всеукраїнське змагання "ЗНО математика: BOT Challenge".

За перший рік створення боту з математики ним скористалися 1400 осіб, у 2020 році ботом користувалися 14118 осіб, тобто практично кожен 10-тий з тих, хто складав математику в цьому році. Кількість вирішених завдань у боті збільшується щорічно: у 2019 році учасники вирішили більше 600 тис. завдань. 

Учасниками чемпіонату є школярі з абсолютно усіх областей України, а переможцями чемпіонату найчастіше були школярі з: Львівської, Харківської, Одеської областей.


Переглядів: 183 | Додав: Педагог-організатор | Теги: Краснопільська гімназія ЗНО BOT Cha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz