Субота, 20.04.2024, 13:44
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Листопад » 15 » VІІ обласний турнір юних економістів
19:59
VІІ обласний турнір юних економістів

                                                   

 На базі навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету відбувся VII Сумський обласний турнір юних економістів. Цей захід проводиться спільно з Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. У турнірі взяли участь 18 команд з міста Суми та Сумської області.

Обласний турнір уже став улюбленим змаганням для юних економістів Сумщини. З кожним роком кількість його учасників зростає. Не є винятком і команда Краснопільської гімназії ''Fortis" у складі: учні 9 класу (Боруха Артем, Ільченко Леся,Рощина Анна) та 11 класу (Баранік Анна, Літовченко Лілія)- керівник Юшко Н.В.

 

Серед учасників панувала радісна та дружня атмосфера. Для гімназистів участь у турнірі – це додаткова можливість поспілкуватися з однодумцями, порівняти власні досягнення, повчитися ораторському мистецтву доповідача, грамотності опонента, вимогливості рецензента, вмінню поставити полемічні запитання. Учасники захищали свої презентації, уважно порівнювали виступи, вступали в полеміку, поглиблювали власні знання.

Кожна команда готувала презентації на всі 15 запитань та активно відстоювала свою точку зору в командній грі, а також у виступах опонентів та рецензентів. Всі учасники та члени журі відзначили складність винесених запитань, які пропонувалися в цьому році для проведення турніру та водночас їх актуальність і дискусійність.

З кожним роком рівень підготовки команд зростає: як презентації, так і дискусії пройшли на високому рівні, що неодноразово підкреслювали члени журі на кожному етапі змагань. До складу журі входили викладачі навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» та навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені О. Балацького СумДУ.

Боротьба була цікавою та напруженою. Гімназисти отримали чудовий досвід та море незабутніх вражень.

                                                              

Після закінчення турнірних змагань керівники команд та учасники висловили щиру подяку організаторам турніру за підготовку та проведення на високому рівні обласного заходу для учнів. А також членам журі – за професійне та неупереджене ставлення. Вони висловили надію, що проведення обласних турнірів юних економістів на базі ННІ БТ УАБС буде продовжено і далі!

Організаційний комітет турніру висловив вдячність вчителям за їх відданість справі, активну життєву позицію, небайдужість до розвитку юного покоління. Вчителі були нагороджені дипломами за підготовку команди до участі у турнірі.

Дякуємо нашим учасникам за гарну командну гру. Здобувши чудовий досвід сподіваємося наступного року зможемо якнайкраще представити свою команду та прикладемо усі зусилля задля їхньої перемоги.

                                  

Переглядів: 336 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz