Середа, 24.04.2024, 17:23
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Жовтень » 7 » “Учитель – то достойний знань вінець!”
17:49
“Учитель – то достойний знань вінець!”

 

Вітаємо усіх з чудовим святом,

Воно і ніжністю, і радістю дзвенить.

Учитель! У слові цім багато

Добра, любові й радості звучить.

 

 

 

 

 

   Учитель - це не просто той, хто знаходиться поруч, поки ми читаємо підручники і пишемо в зошитах. Ми всі проходимо свої університети, і на життєвому шляху кожного зустрічаються такі наставники, яких ми звемо своїми Вчителями з великої букви.

  Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне оцінювання чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій.

  Напередодні Дня вчителя у гімназії відбувся день учнівського самоврядування. У ньому взяли участь учні 5(9)-7(11) класів та лідери учнівського самоврядування. Старшокласники мали можливість спробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

 

              

 

                                                                                        

 

    Весь навчальний процес гімназії в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи. І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні були дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. «Майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.

    Усі з великим нетерпінням чекали цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні 1поч. – 4(8) класів були задоволені. Уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче. Гімназисти отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

  Дорогі вчителі! Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!

 

 

 

Переглядів: 391 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz