П`ятниця, 10.05.2024, 19:15
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2019 » Лютий » 5 » Тиждень іноземних мов
09:23
Тиждень іноземних мов

З метою популяризації іноземних мов та підвищення інтересу до вивчення англійської мови у Краснопільській гімназії з 28 січня по 1 лютого був проведений тиждень іноземних мов.

Учні першого початкового класу виготовили свої перші словнички англійської абетки та продемонстрували свої улюблені літери.

 

Для учнів 3-4 класів була запропонована квест-гра, де вони розставляли слова в алфавітному порядку, відшукували дієслова, добирали прикметники до іменників, змагалися у римуванні, складали речення з поданими словами та відгадували назви тваринок за описом.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учні 7-8 класів мали можливість взяти участь у брейн-ринзі «Хто знає англійську краще». Гімназисти визначали «зайве» слово із запропонованих категорій, відгадували загадки, були «поетами», придумували риму до запропонованих слів; перекладачами, де шукали відповідні українські еквіваленти до запропонованих англійських прислів’їв.

 

А учні 10 класу змагалися в інтелектуальній грі «Англійська – це цікаво», де відповідали на запитання про цікаві факти англо-мовних країн, їх традиції та звичаї. Також вони складали ментальні карти до запропонованих тематичних слів, добирали словничок англійських слів, які увійшли в український лексикон та підбирали відповідні прислів’я та приказки.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 342 | Додав: Педагог-організатор | Теги: Краснопільська гімназія тиждень анг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz