Понеділок, 13.05.2024, 01:29
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2019 » Квітень » 28 » Семінар-практикум для учителів англійської мови
08:25
Семінар-практикум для учителів англійської мови

24 квітня 2019 року на базі Краснопільської гімназії відбувся семінар-практикум для учителів англійської мови загагльноосвітніх навчальних закладів, який провела учитель англійської мови вищої кваліфікаційної категорії - Підопригора Ю.В.

Юлія Василівна представила презентація з досвіду своєї роботи на тему "Навчання лекисики за комунікативною методикою" та провела практичне заняття з учасниками семінару щодо використання інноваційних методик на уроках англійської мови, які використовує у своїй щоденній роботі.

Семінар пройшов весело, цікаво, змістовно та креативно. Учителі мали можливість бути активними учасниками різних видів діяльності, які пропонувала Юлія Василівна. Вони зможуть використовувати ці навички у своїй подальшій педагогічній діяльності.

Гості обговорили тему семінару за чашечкою кави, поспілкувалися про доцільність та мету кожного виду діяльності, про шкільне життя та подякували за теплу зустріч і домовились, що і в наступному навчальному році теж продовжуватимуть такі ж корисні семінари-практикуми.

Переглядів: 275 | Додав: Педагог-організатор | Теги: Краснопільська гімназія семінар-пра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz