Четвер, 18.04.2024, 16:12
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Липень » 13 » Пролетіли гімназійні роки, немов пташина зграя
15:05
Пролетіли гімназійні роки, немов пташина зграя

Ось і настав цей день – день прощання із гімназійним життям. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у гімназійному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці… Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішим і дорожчим?

Уся гімназійна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

 

 

 

Центральною площею селища, святковою ходою у супроводі батьків, пройшли випускники. Молоді, вродливі, веселі та щасливі, впевнено вирушають у доросле життя.Святкове дійство відбулось у великому залі РПК.                                                

 

   Відповідальна мить - з рук директора гімназії Зінченка С.С.    випускники отримують атестати про повну загальну середню освіту. До вітань директора приєдналися батьки, родичі, друзі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Золотими медалістами цього року стали: Акименко Владислав,Корнієнко Едуарда та Рудика Владислава.

 

                                             

Зворушливі та щирі виступи прозвучали від класного керівника Мажари Валентини Григорівни та заступника директора гімназії з навчально-виховної роботи Юшко Н.В. З привітаннями та подарунками на свято завітали колишній класний керівник випускників, голова районної ради Савоненко В.О. та заслужений працівник фізичної культури, тренер Краснопільської ДЮСШ Байда С.І

Слово відповіді взяли випускники. Звучали слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє. Хвилюючий вальс з батьками та теплі слова від імені найрідніших людей з уст Нікончук Н.С. Випускники кружляють у прощальному вальсі, в якому поринають у спогади, мрії, сподівання, відчувають радість, смуток та світлу печаль...

Гумористичну нотку до урочистого заходу внесли жартівливі грамоти від випускників. Так Савоненко В.О. отримав відзнаку "Свої люди в адміністрації", а Мажара В.Г. була титулована "Королевою інтегралів". Під занавіс свята батьки презентували свій дарунок дітям у вигляді веселого ролика "У мене було дитинство", де вони з бантами та піонерськими галстуками зіграли в ньому головні ролі.

                                        

Чимось гімназія сьогодні схожа на осіннє дерево, від якого відриваються і відлітають назавжди 18 яскравих, неповторних листочків. Що чекає їх в майбутньому? Як складеться їхня доля?

До гімназії прийдуть нові діти і вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя.
Дорогі випускники! Запам
ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь.

                                                                    

Життя-це шанс.Скористайся ним!
Життя-це краса. Милуйся нею!
Життя-це мрія. Здійсни її!
Життя-це виклик. Прийми його!
Життя-це обовязок. Виконай його!
Життя-це скарб. Бережи його!
Життя-це любов. Насолоджуйся нею!
Життя-це удача. Шукай цю мить!
Життя таке чудове. Не марнуй його!
Це твоє життя. Бережи його!

Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі гімназії, котра дала вам путівку в життя.

 

 

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 435 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz