Понеділок, 29.04.2024, 18:52
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2016 » Січень » 4 » Проблеми довкілля озвучені англійською…
09:59
Проблеми довкілля озвучені англійською…

Проблеми  довкілля та жахливі  наслідки природних  катастроф приковують  увагу мільйонів людей усього  світу Ці  теми не  сходять  зі  шпальт ЗМІ  З 30.11.-12.12.2015 р   проходила   Конференція про    клімат у  Парижі, яка проводилася в  рамках    Конвенції  ООН .

Не  залишаються  осторонь  і  гімназисти   члени  ВДС «Екологічна  варта» учні  6(10)  класу  Краснопільської  гімназії. Конференція на  тему: «Глобальні  проблеми  та  шляхи їх  вирішення» прикували  увагу  гімназистів  та вчителів закладу. Але найцікавіше в цьому заході було те, що вся конференція велася на англійській мові. Голова конференції, учень 6 (10) класу, переможець ІІ туру 

Всеукраїнської олімпіади з англійської мови Акименко Владислав, впевнено керував роботою заходу.  Володіючи 

англійською на досить високому рівні, учні профільної групи презентували стіннівки, захищали проекти, обговорювали шляхи вирішення проектів. Як зазначила вчитель англійської мови Якуба Н.С, для неї метою даного заходу було  не тільки прищеплення любові до природи, а ще раз підтвердити, що англійська мова – не лише шкільний предмет, а й мова глобального спілкування. «Я задоволена знаннями своїх учнів»,- зазначила вона.

  

 Конференція, проведена на досить високому науковому рівні, підтвердила, що учні мають глибокі знання з англійської мови.

 

Віталіна  Кононенко

Міністр інформації  учнівського  самоврядування

 Краснопільської   гімназії

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Переглядів: 485 | Додав: chyw | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz