Субота, 20.04.2024, 13:54
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Вересень » 6 » Перше вересня нас кличе!!!
10:34
Перше вересня нас кличе!!!
   1 вересня - урочистий і хвилюючий день, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для учнів, які переступили поріг нашого закладу розпочнеться цікаве гімназійне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
    Вперше поріг школи переступить 23 першокласники зі своєю першою вчителькою Антоніною Юріївною Савицькою, а проведуть їх до шкільної парти учні-випускники.
    Запросити першокласників до гімназійної сім'ї прийшов ведмідь зі своєю помічницею Машою та їхнім другом Фіксиком
( герої із м/ф "Маша і Ведмідь " та "Фіксики"). Вони побажали наймолодшим учням успіхів у навчанні.
     За досягнення у навчанні та спорті дітям середньої та старшої ланки було вручено грамоти. Окремі учні другого початкового класу гімназії, керівником якого є Альона Анатоліївна Завалій, отримали "срібні та золоті" грамотами конкурсу "Колосок". Також за активну громадську позицію батькам гімназистів вручили почесні грамоти.
                                                                
  Свято було нетрадиційне, супроводжувалося цікавими номерами художньої самодіяльності. Для учнів гімназії пролунали пісні у виконанні вокального гурту "Посмішка" (керівник Л.А Давиденко), виступ 4 (8) класу гімназії з класним керівником Юлією Василівною Підопригорою та волонтером Рейвен Мур,музичне привітання від вчителів, флешмоб від першокласників та їх батьків.
        
                                                              
      Перший урок в навчальному році — важлива подія як для усіх учнів, так і для їхніх батьків та вчителів.
Урок повинен посприяти вихованню та розвитку ціннісного ставлення особистості до держаності, суспільства та окремої людини. Важливо пояснити учням, що ціннісне ставлення до кожної окремої людини передбачає соціальну відповідальність, чесність, терпимість до іншого, хоробрість та здатність постояти за себе та інших, добросовісність, правдивість, вміння працювати в колективі та здійснювати колективну роботу, ефективно протистояти будь-яким проявам насильства та жорстокості, готовність допомагати та підтримувати. Відповідно класоводами та класними керіниками було проведені наступні уроки:
             
           
           
           
           
           
                                                                    
 
Краснопільська гімназія щиро вітає гімназистів з Днем знань!Бажаємо вам усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!
 
                                                                                                                                                                                               Анна Рощина
 
Переглядів: 460 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz