Четвер, 25.04.2024, 06:50
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Червень » 21 » Останній дзвоник та інавгурація президента в Краснопільській гімназії
15:09
Останній дзвоник та інавгурація президента в Краснопільській гімназії

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Останні дні весни традиційно своїми дзвонами сповіщають, про закінчення навчального року, а випускників про те, що пора безтурботного шкільного дитинства для них закінчилась.Завтра канікули,а попереду продовження здачі зовнішнього незалежного оцінювання. Адже  23 травня, вже стартувала основна сесія ЗНО.

         

Гамір, який стоїть у день останнього дзвоника, зовсім не такий, як кожного буденного шкільного дня. Вчувається у ньому і радісне очікування найбажаніших літніх канікул та відпусток, і бентежне – а які ж там результати року - оцінки в табелях?, а випускники переживають водночас і світлий сум, і біль розлуки з людьми, без яких не уявляють свого життя, і ще - від передчуття зустрічі з невідомим майбутнім. Сплетіння радісного гамору, бентежного щему, дитячого різноголосся та квіткового розмаю – останній дзвоник вливається у кожну сім’ю, кожну установу, кожну душу.

26 травня 2017 року на центральній площі селища,вишукалась вся велика “гімназійна родина”, з метою підведення підсумків навчального року, вшанування випускників, та інавгурації нового президента гімназії.Традиційно, почесним гостем на святі у Краснопільській гімназії став голова районної ради та колишній класний керівник випускників В.О. Савоненко. Діти схвильовано зі сльозами на очах оплодували: “Я добре пам’ятаю, як сім років тому, дивлячись на випускників того року, ви між собою шепотіли: “Ми не дочекаємось!” – Дочекались? Ви випускники!”.

 

З особливими напутніми словами звернувся до випускників шкіл, які розпочинають доросле життя. Так В.О.Савоненко, зазначив, що не треба боятися робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. «Вірте в свої сили, якомога вдаліше зробіть професійний вибір, прагніть більшого і досягайте поставленої мети».

Учням, які залишають гімназію лише на кілька літніх місяців, він побажав гарного відпочинку, нових яскравих вражень та цікавих знайомств, а батькам, рідним - невичерпної енергії і терпіння, адже, разом із учнями вони проходять знову роки шкільного життя, радіють їх успіхам, переймаються невдачами.

 

Також на святі останнього дзвоника була присутня депутат Сумської обласної ради від «Батьківщини» Катерина Приходько, яка вручила найкращим учням грошові винагороди, що ще раз підтверджує високі досягнення гімназистів та вчителів закладу.

Катерина Приходько «Всім серцем бажаю, аби доля цих дітей склалася щасливо. Як депутат, відчуваю власну відповідальність і докладу до цього всіх зусиль. Приємно, що наша молодь пов’язує своє майбутнє з Україною», – сказала Катерина Приходько.

Свої повноваження Президента гімназії випускниця Єдуарда Корнієнко передала, новообраній наступниці Ірині Дзюбан.

Лунали пісні у виконанні талановитих дітлахів, запальні танці продемонстрували не лише гімназисти, а й викладачі, що було приємним сюрпризом для гостей свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зворушило серця побиття символічного блюдця класним керівником випускного класу В.Г.Мажарою, частинки якого кожен з її учнів прихопив, як оберіг, у майбутнє.

                                                    

Щиру подяку висловлено всім педагогам за щоденну натхненну творчу роботу, за терпіння і віру в здібності і таланти своїх вихованців, за знання, досвід і людське тепло, які безкорисливо передають молодим поколінням.

Учні були нагородженні похвальними листами, грамотами за перемоги у олімпіадах та конкурсах різних рівнів.

Шкільні роки — це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті. Іншої такої не буде, бо життя дасть кожному свої уроки, у нього свої закони, свої круті віражі, свої пороги, через які не кожному переступити, яких не кожному здолати, а школа — це той час, коли все легко, все можливо. Ростуть діти, дорослішають із класу в клас. Ще тільки зустрів їх шкільний поріг — маленьких, наляканих новим і невідомим, а вже ось вони — випускники, стоять на цьому ж таки порозі — дорослі, гарні, веселі і трохи сумні через розлуку, яка скоро настане.

                                                             

Щиро бажаємо нашим випускникам, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!Нехай знання, отримані в гімназії, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!
Летітимуть роки, радості будуть змінювати печалі, ночі – дні, зимі на зміну завжди приходитиме весна, така ж юна, як і ви. Пам’ятайте своїх однокласників і ці дружні обійми ваших долонь, повертайтесь на свою малу Батьківщину.

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, впевненості у власних силах, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! В добру путь!

 Усім учням та випускникам нашої гімназії бажаємо гарного літнього відпочинку, чудового настрою, найкращих сонячних днів!

                                                              

Переглядів: 485 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz