Четвер, 28.03.2024, 22:58
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Вересень » 20 » Осінній ярмарок
19:03
Осінній ярмарок

 

 

  Осінній ярмарок – яскравий та багатий захід, який провели в гімназії 15 вересня. У ньому взяли участь учні 1поч.-7(11) класів, вчителі та батьки.

 

  По закінченню п’ятого уроку на відновленому подвір’ї закладу розгорнулась жвава торгівля.

 

 

 

   У цей день жителі Краснопільщини не поспішали до магазинів по щось солоденьке, вони прямували до гімназії на ярмарок. Знали, що тут і вибір більший, та і ціни низькі в порівнянні з ринковими.

 

   Кожен клас намагався оригінально оформити й прикрасити своє торгівельне місце. Які багаті столи! Чого там тільки не було: торти, печиво, тістечка, солодкі напої, різні солодощі, фрукти, вироби з бісеру та дерева – всього не перерахувати.

 

 

 

 

                                               

 

   Гостинні продавці пропонували свій товар, намагалися вигідно його продати. Куштували, шуткували, сміялися, раділи. На те він і ярмарок!

 

   Від різноманітності асортименту виробів у відвідувачів розбігалися очі. Було приємно, що наш маленький ярмарок зібрав так багато людей.

 

  Випічка виглядала смачно та апетитно. Вона миттєво зникала з прилавків. Швидко розійшовся весь товар. Задоволені і продавці, і покупці.            Ярмарок вдався! Без батьків у такій тонкій справі особливо молодшим учням, звичайно, було б важко впоратися.

 

  А в цей час свої творчі здобутки демонстрували вихованці Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості. Вже багато років цей заклад вчить прекрасному. Тут можуть і співати і танцювати, виготовляти м’які іграшки та чудові вироби з бісеру, володіють театральним мистецтвом та вчать історію рідного краю.

 

                                                

 

    Отже ярмарок вдався на славу. Педагогічний та учнівський колективи щиро вдячні батькам за допомогу у проведенні ярмарку, та всім тим, хто його відвідав. Вторговані кошти підуть на поточні витрати гімназії, а отримані емоції ще довго зігріватимуть душі гостей ярмарку.

 

 

 

Переглядів: 486 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz