Вівторок, 23.04.2024, 21:12
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Січень » 25 » ОЛІМПІАДНИЙ МАРАФОН. НАВЧАЛЬНИЙ ПРЕДМЕТ – АНГЛІЙСЬКА МОВА
09:12
ОЛІМПІАДНИЙ МАРАФОН. НАВЧАЛЬНИЙ ПРЕДМЕТ – АНГЛІЙСЬКА МОВА

                                         

18-19 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

В олімпіаді взяло участь 72 учні закладів загальної середньої освіти області.

Комплект олімпіадних завдань складений відповідно до діючих навчальних програм за попередні роки навчання та охоплює вивчений учнями матеріал до терміну проведення олімпіади.

Виконання олімпіадних завдань потребує не тільки досконалого володіння програмовим матеріалом в обсязі підручника, а й практичного опанування учнями мовленнєвих умінь на рівні, достатньому для здійснення іншомовного спілкування чотирма видами мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, говоріння та письма в типових ситуаціях, оскільки олімпіада – це захід, головною метою якого є пошук та підтримка обдарованої учнівської молоді.

У ході виконання завдань школярі мали продемонструвати також уміння правильно аргументувати та логічно структурувати свої думки, вживати якомога більше тематично релевантних лексичних одиниць.

Олімпіади з іноземних мов складалися з трьох турів: аудіювання, читання та творча письмова робота, визначення рівня усної мовленнєвої компетенції.

Після завершення висловлювання учень брав участь у співбесіді з членами журі.

За результатами виконаних завдань олімпіади з англійської мови визначено 35 переможців, учень 6(10) класу Краснопільської гімназії Акименко Віталій (учитель Якуба Надія Семенівна) завершив випробування перемогою, отримавши ІІІ місце.

Вітаємо!

Переглядів: 406 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Nikitka • 21:17, 12.02.2018
Ich gratuliere Sie!
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz