П`ятниця, 26.04.2024, 14:07
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Січень » 2 » НОВОРІЧНИЙ БАЛ-МАСКАРАД ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ
14:03
НОВОРІЧНИЙ БАЛ-МАСКАРАД ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24 грудня 2017 року у Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна відбувся традиційний новорічний бал-маскарад лідерів учнівського самоврядування та творчо обдарованої учнівської молоді.
Кращі представники загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти області в черговий раз зібралися на святі граційності, краси та дружби.
 
 
 
У цьому прекрасному дійстві взяли участь і лідери учнівського самоврядування Краснопільської гімназії, зокрема представили район: Підопригора Оксана, Зима Андрій, Лавриненко Богдан, Дзюбан Ірина, Козир Юлія, Баранік Анна, Шляхтун Денис, Рудика Катерина, Загорулько Анна, Сухоруков Іван, Чичикало Ігор, Боруха Артем, Левицький В’ячеслав, Кеда Анастасія, Лупка Марина та Сітайло Олександр.
 
                                                           
 
Вишукані сукні панянок, карнавальні маски, галантні кавалери…Учасники заходу на дві години поринули у неповторну та чарівну атмосферу справжнього балу ХІХ століття. Урочисто відкрили бал старовинним вишуканим польським полонезом, кружляли у вихорі чудового віденського вальсу, виконали старовинний французький народний танок бранль та бадьорий італійський народний танець тарантелу. Але на цьому танцювальна програма балу не вичерпалася. Під час майстер-класів учасники балу вивчили веселу польку та пристрасне танго. Учасників балу вітали кращі вокальні та хореографічні колективи області, для них були проведені ігри, флеш-моб, показ мод, звучали вітання від Діда Мороза. 
 
               
 
 
Завершився бал традиційно конкурсом на кращу танцювальну пару. 
Усі учасники балу отримали подарунки та масу позитивних емоцій завдяки спілкуванню з новими друзями, незабутні враження та натхнення для нових творчих звершень.
Маємо надію, що для лідерів учнівського самоврядування Краснопільської гімназії бал став незабутнім моментом життя. 
Лідери гімназії вдячні педагогу-організатору та хореографу Краснопільської гімназії - Вікторії Миколаївні Ушкаловій  за підготовку команди.
 
                                                            
                   
                                                                                                Анна Рощина
 
 
Переглядів: 384 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz