П`ятниця, 29.03.2024, 08:14
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Травень » 9 » Місяць американської освіти
17:39
Місяць американської освіти

 

Предметні місяці у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності.

Місяць американської освіти – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. 


У квітні місяці у Краснопільській гімназії проводились заходи пов'язані з англійською мовою. 

Уже вчетверте учні та вчителі приймають волонтера Корпуса Миру США в Україні - Рейван Мур, яка працює у проекті "Викладання англійської мови". 

6.04. відбувся “День американської освіти” у рамках проекту “Будь успішним”, коли всі шість уроків для учнів 1(5)-7(11) класів проводилися англійською мовою волонтерами Корпусу миру, які працюють у Сумській області.Учні середньої та старшої ланки мали нагоду навчатися за американською системою

Гімназисти, як гостинні господарі, підготували невеличкий вітальний концерт для американських добровольців, зустрівши їх у спортивній залі танцями і піснями, а ті, в свою чергу, подякували за теплий прийом і відрекомендувалися. Після цього всі присутні розійшлися готуватися до початку уроків.

        

                                                             

Рейвен Мур запросила своїх колег-волонтерів Корпуса Миру, які працюють у Сумській області:  Гейб і Джейкоб з Лебедина, з Тростянця – Джеклін, Ромен – Медісон, Сум – Стівен. Четверо з них трудяться у навчальних закладах з викладання англійської мови як іноземної, лише Стівен працює у напрямку розвитку громад. На англомовних уроках учні і вчителі спілкувалися з волонтерами про історію, політику, географію, музику, свята і традиції, фільми американців,де учні дізнались багато цікавого та нового. 

        

          

 

         

          

Уроки, проведені волонтерами, могли вільно відвідувати учителі гімназії та учні Краснопільської громади.,зокрема присутні були представники Краснопільської ЗОШ,  Самотоївки, Чернеччини, Хмелівки, Осоївки.

Учням були запропоновані різні види діяльності. Наприклад: волонтер разом із учителем англійської Юлією Василівною Підопригорою провели конкурс-батл "Хто більше". Однією з умов є написання речень із англійської мови серед учнів 4-11 класів, які змагались між собою. Наприкінці батлу клас-переможець забере "смачний приз" - піцу. Її отримали 3 початковий та 6 (10) класи.

                                                           
Підготовкою займалися вчителі англійської мови Юлія Василівна Підопригора, Надія Семенівна Якуба та заступник директора Лариса Миколаївна Хомічова. Саме вони склали, продумали та організували день американської освіти.
Сподіваємось, такі заходи будуть проводитися частіше, аби підвищити рівень знань англійської серед учнів України.

                                                                                                                                                                                                Анна Рощина

 

Переглядів: 415 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz