П`ятниця, 19.04.2024, 09:22
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Липень » 5 » Літнє оздоровлення
15:31
Літнє оздоровлення

 

 

 

 

Літо – найкраща пора року для дітей, воно дає можливість звільнитись від уроків, вдосталь спілкуватися з друзями. Літо – пора ігор, яскравих вражень, вільного вибору занять, поповнення силами, відновлення здоров’я, морального загартування, духовного збагачення, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

    Щороку у Краснопільській гімназії після закінчення навчальних занять працює пришкільний мовний табір та оздоровчий табір «Веселка».
У цьому році з 29.05 по 19.06.2018 року оздоровились 138 учнів, із яких 40-у мовному таборі.
Учні ознайомилися із планом роботи табору, інструктажем з правил техніки безпеки в таборі і поза його межами. Діти були об'єднані в загони, розучували девізи, пісні та малювали емблеми, обирали командира загону.
 
 
         
         
       Кожний ранок у таборі розпочинався з ранкової гімнастики та музичним супроводом, яка проводилась  на свіжому повітрі в затишному куточку гімназійного подвір'я.     
                                                            
    Відпочинок дітей був змістовним цьому сприяли попередньо розроблені сценарії ігор-подорожей, День здоров'я, Олімпійський день, вікторин, ерудит-шоу, творчі конкурси, екскурсії, спортивні змагання на стадіоні, грали у футбол, різні рухливі ігри. Також відвідували ігровий майданчик, що знаходиться поряд,цікаво проводили час.
    Щоденно, згідно з планом роботи, в таборі проводились загальнотабірні заходи, при організації яких враховувались різноманітні інтереси дітей, їх потреби та здібності, добровільність участі, мотивація, надавалась можливість кожному самореалізовуватись. 
 
 
        
 
        
У кожному загоні  класоводи проводили різноманітні  конкурси, корисні години спілкування.  Для учасників табірного життя стали традиційними бібліотечні години, що  проводились  працівниками  районної бібліотеки. Діти знайомились з новинками, художньою літературою рідного краю, цікавими історичними та науковими фактами.Відвідали музичну школу та ін.
        
 
                                                             
 
        
 
                                                                   
                                                                    
  У пришкільному оздоровчому таборі проходив День захисту дітей. На площі селища було проведено конкурс малюнків на асфальті «Моя дитяча мрія» присвячений даному заходу. Через малюнки гімназисти змогли передати усі свої почуття, мрії, бажання, пов’язані з дитинством. Наші діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву, яку втілили в своїх малюнках. Також  проводились спортивні змагання серед учнів 3-4 початкових класів.
              
 
                                                                   
                                                                   
      14 червня  відбулись легкоатлетичні змагання, приурочені «Дню Олімпійського бігу» на центральній площі селища. Вихованці дитячих садочків разом з учнями початкових класів брали участь у забігу з дистанцією 30 метрів. Учні старших класів 60 та 100 м, окремо хлопчики та дівчатка. Учасники  заходу отримали пам’ятні листівки, дітям цукерки, переможцям та призерам змагань – медалі та подарунки.
          
           
          
          
    Цього року  на базі пришкільного майданчику  традиційно працював мовний табір. Учителі англійської мови Якуба Н.С., Підопригора Ю.В. склали план роботи та створили дві групи за бажанням гімназистів. Усі з цікавістю чекали на студентку - практикантку Одеського Міжнародного гуманітарного університету Катерину Вербенко, яка вже третій рік працює у нашій команді. 
                                                                    
     Навчання іноземній мові поєднувалося з  відпочинком. Учні мали змогу брати участь у спортивних іграх, міні-концертах, перегляді мультфільмів англійською мовою, а також багато інших цікавих хвилин спілкування з носіями мови. У роботі педагогів використано різні інтерактивні методики, відео-  та аудіо-матеріали. До роботи з дітьми була залучена волонтер Корпусу Миру США в Україні – Рейван Мур. З її допомогою діти могли практикувати свої мовні навички в живому спілкування з носієм мови.           Наприкінці  зміни відбувся міні-концерт, під час якого діти демонстрували свої  різнобічні таланти. По завершенню  діти отримали солодкі дарунки, грамоти  на згадку про літній відпочинок у пришкільному таборі.
 Табір «Веселка»  дав можливість учням не лише відпочити, зняти фізичні та психологічні навантаження, а й створив нові умови для збагачення соціального досвіду дітей, отримання ними нових знань і вмінь, урізноманітнив дозвілля дітей, зробив їхнє життя веселим, цікавим та змістовним. 
    Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Учні мали можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземних мов у подальшому.
  Бажаємо усім гарно провести літні канікули, відпочити,отримати яскраві незабутні враження та  з осені взятися з новими силами за навчання!
 
 
Переглядів: 460 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz