Четвер, 18.04.2024, 16:31
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Жовтень » 9 » Гуманне та відповідальне ставлення до тварин
09:56
Гуманне та відповідальне ставлення до тварин

        З метою захисту тварин від жорстокого поводження та у зв’язку із зростанням кількості випадків безвідповідального поводження з домашніми тваринами і жорстокого ставлення до безпритульних тварин на базі Краснопільської гімназії було проведено уроки про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. 

        Тварини, як і люди, потребують турботи, доброти, любові. Лише цими якостями можна задобрити їх. Знущання і жорстокість – ще ніколи не викликали позитивних почуттів. Проведення Всеукраїнського уроку про гуманне та відповідальне ставлення до тварин – це знак підтримки і безпритульним і домашнім тварин. Після цього уроку в серці кожної дитини, кожного учня, кожної людини залишилися відчуття відповідальності за тих, кого приручили. На питання «Назовіть одним словом ваших домашніх тварин», всі як один, учні радо відповідали: «Улебленці!»

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

        Хтось розповідав про своїх домашніх улюбленців, хтось робив виставку малюнків, хтось застерігав учнів поводитися відповідно із тваринами, хтось розігрував сценку, казку про тварин… У 3 класі навчатися учням допогамають два друга – равлики, а подружка – рибка допомагає зосереджуватися і зберігати спокій. Гімназисти радо доглядають за тваринками.

        Бравши активну участь у проведенні уроків, учні збагатили свої знання про те, як треба поводитися із тваринами, що тварини також потребують догляду, допомоги і любові.

        Отже, після цього дня, байдужим ніхто не залишився!

Переглядів: 325 | Додав: Педагог-організатор | Теги: Краснопільська гімназія Всеукраїнсь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz