П`ятниця, 29.03.2024, 01:54
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Вересень » 15 » День фізичної культури і спорту
10:26
День фізичної культури і спорту

 

День фізичної культури і спорту України – дуже важливе свято для всієї країни, воно приcвячене всім спортсменам України, як професійним, так і простим любителям, які бігають вранці в парку.

Відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоровя був і залишається спорт. Тож недаремно щорічно у другу суботу вересня в Україні проводиться це свято .

 

 

Доброю і давньою традицією у Краснопільській гімназії стало проведення дня фізичної культури і спорту. Не став винятком і рік нинішній. Діти з нетерпінням  чекали цього дня, із задоволенням готувалися до заходу та минулої п‘ятниці учні 1поч.-7(11) класів активно долучилися  до свята ,яке пройшло для них у формі спортивних ігор, естафет, змагань.

 

 

Учні з великим бажанням виконували всі завдання. Емоції били через край. Здоровий спосіб життя, фізкультура і спорт об’єднують дітей в одну велику сім’ю, де замість ворожнечі – суперництво, замість ненависті –спортивний азарт, а головна мета – не руйнування, а самовдосконалення. Діти хотіли довести, що вони найкращі, зацікавлені бути здоровими, міцними, сміливими, бажають загартовуватися фізично і духовно.

        

День фізичної культури і спорту пройшов організовано, подарував гімназистам заряд бадьорості й лишив яскраві враження. Щиро дякуємо всім, хто взяв активну участь в організації та проведенні спортивного свята ,за гарний настрій та порцію позитивних емоцій!

                                                                    

Переглядів: 549 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz