Субота, 27.04.2024, 00:52
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Червень » 6 » Бінарні уроки у 4 початковому класі
20:10
Бінарні уроки у 4 початковому класі

16.05 та 17.05 у 4 початковому класі було проведено бінарні уроки розом з вчителем-класоводом А.Ю.Савицькою з історії-вчитель Н.І.Білоус та зарубіжної літератури-вчитель С.Ю.Корх.

На уроці позакласного читання з історії  "Сторінками минулих епох" відбулася розмова про Київську Русь, її князів. Діти дізналися про боротьбу русичів з гуннами, про заснування й розбудову Києва, хрещення Русі. Із захопленням переглянули презентацію, яка пояснила значення невідомих слів та виразів; отримали вичерпні відповіді на свої запитання. 

                                                                     

                                                                     

На уроці літературного читання із зарубіжної літератури "Р. Кіплінг "Рікі-Тікі-Таві" учні за допомогою карти подорожували місцями перебування відомого англійського письменника Р.Кіплінга. Ознайомилися з цікавими фактами життя та творчості автора, походження мангуста у природі.

                   

Дослідили основних персонажів казки,характеризуючи їх. Учні зазделегідь готували вдома питання щодо змісту твору, і мали змогу продемонструвати свою обізнаність зі змістом  на уроці. Порівнювали текст із фрагментами мультфільмів відзнятих за казкою Р.Кіплінга.

Переглядів: 357 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz