П`ятниця, 19.04.2024, 20:40
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » Архів матеріалів

10-11 лютого 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Сумського державного університету відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

В олімпіаді взяло участь 54 учні.
Олімпіада проходила у два тури за загальними завданнями Міністерства освіти і науки України.

Особливість цієї олімпіади полягала в тому, що завдання для всіх учнів 8-11 класів були однакові. Перший тур - практичний (виконання завдань у офісних програмах), другий – теорія+практика (тестові завдання).

 

За результатами практичного та  теоретичного  туру олімпіади з інформаційних технологій  визначено переможців. 

Шляхтун Денис – учень 4(8) к ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: Du7ya | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0)

                                                    

Нещодавно у Центрі дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради відбувся відбірковий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація – «Маски Мельпомени». З’їхались до Краснопілля 115 юних акторів з 11 навчальних закладів.Учасники конкурсу виборювали перемогу за двома рівнями виконавської майстерності: основним та початковим у номінації «Драматичний театр» .Надзвичайне свято театру оцінювали члени журі.

Після перегляду чотирьохгодинної конкурсної програми  за підсумками журі колектив Краснопільської гімназії «Вербиченька,визначено переможцем,які далі продовжуть змагання в обласному етапі конкурсу (керівник, заступник директора з навчально-вихованої роботи  Лариса Миколаївна Хомічова, педагог-організатор та хореограф - Вікторія Миколаївна Ушкалова). ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Du7ya | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0)

22 січня – День Соборності та Свободи України, свято створення незалежної Української Народної Республіки. Важливою подією на шляху до Соборності став Акт Злуки. 22 січня 1919 року на Софійському майдані Києва відбулося урочисте проголошення акта про об’єднання Західної Української Народної Республіки з Наддніпрянською Українською Народною Республікою в єдину Народну Республіку.
Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за об’єднання усiх нацiонально-демократичних сил українства, хто словом i ділом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу. Ідея всеукраїнської єдності формувалася ще з часiв Київської Русi, Галицько-Волинської держави, Запорізької Січі, Визвольної вiйни пiд проводом Богдана Хмельницького, Гетьманщини.
У гімназії цього дня відбувся брейн – ринг присвячений 99 – річниці з Дня проголошення Соборності України. Підготувала і провела гру вчитель історії Н.І. Білоус.

             ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: Du7ya | Дата: 10.02.2018 | Коментарі (0)

                                                          

26-27 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології,в якому взяло участь 72 учні закладів загальної середньої освіти області, серед яких Шляхтун Денис-учень 4(8) класу Краснопільської гімназії.
Олімпіада з біології складалась з двох турів: теоретичного та практичного. 

За результатами теоретичного та практичного туру олімпіади з біології визначено переможців. 

Шляхтун Денис – учень 4(8) класу Краснопільської гімназії став призером ІІІ етапу олімпіади з біології, посівши ІІІ місце

(учитель Заболотько Н.В.).

«Особливістю о ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: Du7ya | Дата: 31.01.2018 | Коментарі (0)

                                                           

24 січня 2018 року відбулася запланована оглядова екскурсія для 50 учнів-лідерів закладів загальної середньої освіти Сумської області до м. Києва, а саме, Сесійного будинку Верховної Ради України, єдиного законодавчого органу. У цьому проекті взяли участь і учні Краснопільської гімназії: Ірина Дзюбан - президент та Анна Рощина - Міністр інформації.
Під час екскурсії :
- на власні очі побачили, де і як працюють депутати;
- почули про таємні підземні ходи, якими депутати можуть непомітно "зникнути" з парламенту;
- зацінили, що їдять депутати в їдальні;
Переглядів: 501 | Додав: Du7ya | Дата: 30.01.2018 | Коментарі (0)

                                         

18-19 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

В олімпіаді взяло участь 72 учні закладів загальної середньої освіти області.

Комплект олімпіадних завдань складений відпов ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: Du7ya | Дата: 25.01.2018 | Коментарі (1)

                                                                          

19-20 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології.

В олімпіаді взяли участь 17 десятикласників області, серед яких Свириденко Руслана, учениця 6(10) класу Краснопільської гімназії.
Олімпіада складалася з двох турів:
теоретичного  (учасникам було запропоновано дати відповіді на тестові запитання);
творчої роботи (захисту проекту) – під час захисту проекту учасники представляли домашні роботи, презентували їх та відповідали на запит ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: Du7ya | Дата: 23.01.2018 | Коментарі (0)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24 грудня 2017 року у Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна відбувся традиційний новорічний бал-маскарад лідерів учнівського самоврядування та творчо обдарованої учнівської молоді.
Кращі представники загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти області в черговий раз зібралися на святі граційності, краси та дружби.
 
 
 
Переглядів: 383 | Додав: Du7ya | Дата: 02.01.2018 | Коментарі (0)

      Холодний Яр — це одна з найяскравіших сторінок визвольної боротьби в Україні. Це живий приклад, як невеликі числом, але сильні духом — можуть успішно боротися з незрівнянно сильнішим ворогом.
 
                                                           
     20 грудня 2017 року у гімназії відбулася презентація твору Ю. Горліс – Горського « Холодний Яр ». Книга є біографічними спогадами автора про його участь у діяльності Холодноярської республіки, яка діяла на Чигиринщині у 1919 – 1922 роках, як осередок українського повстанського руху та приклад державотворення часів боротьби УНР з більшовиками.
 
                              
Переглядів: 419 | Додав: Du7ya | Дата: 22.12.2017 | Коментарі (0)

 

…Чорнобильський вітер по душах мете,
Чорнобильський пил на роки опадає.
Годинник життя безупинно іде.
…Лиш пам'ять, лиш пам'ять усе пам’ятає.
                                                            Олена Матушек

 

 

 

 

 

 

 

     14 грудня ми вшановуємо тих, хто віддав життя, приборкуючи мирний атом. Дзвони Чорнобиля ще довго битимуть у грудях, а їхнє відлуння котитиметься світом з неприхованим жахом.
 За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення   величезного комплексу проблем, який пов’язаний з використанням високих і, нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС.
       Їхній подвиг неможливо переоцінити &nd ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Du7ya | Дата: 17.12.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 19 20 »
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz