Субота, 27.04.2024, 20:01
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2019 » Лютий » 18

Моя Сумщино неозора, чарує всіх твоя краса!

Сумщина справила 80-річчя від дня утворення, офіційною датою якої вважають 10 січня 1939 року. Нову адміністративно-територіальну одиницю заснували з районів, що раніше входили до складу Харківської та Чернігівської областей.

З нагоди 80 річчя створення Сумської області для учнів 8 класу Краснопільської гімназії була проведена інформаційна хвилина, на якій гімназисти з класним керівником Підопригорою Ю.В. зробили «екскурсію» в історичне минуле області та рідного Краснопільського району. Денис Чучин продемонстрував символи обласного центру та Краснопілля і розповідь про їх походження. Єгор Сіробаба відзначив видатних людей, які прославили рідний край. Це і Чернієвський Всеволод Леонідович – лауреат телетурніру «Сонячні кларнети», і Мажара Олександр Михайлович – самодіяльний митець, який, до речі, працює у нашому закладі, і заслужена артистка Росії - Валентина Готовцева із Славгорода, і відомий рок-гурт «Схід сонця». Аліна Щербак познайомила із славетними спортсменами, родом із н ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: Педагог-організатор | Дата: 18.02.2019 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz