Вівторок, 23.04.2024, 19:23
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Листопад » 27

                                                              Захист Вітчизни для 10-11 класів

        З метою формування в учнівської молоді життєво-необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій, учні Краснопільської гімназії відвідали державну прикордонну службу України у смт. Краснопіллі, де здобули багато корисної інформації і позитивних емоцій.

        Представники прикордонної служби, показували гімназистам як правильно вдягати бронежилети, як розбирати та збирати автомат, і звісно, не оминули частину своєї техніки. Такі заняття дуже корисні, адже вони дозволяють хоча б системно уявляти про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання.

... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: Педагог-організатор | Дата: 27.11.2018 | Коментарі (0)

                                                                  Осінній бал для початкової ланки

        У Краснопільській гімназії вже не вперше кожного року проводиться "Осінній бал" для старшокласників. Але цього року, для початкової ланки, це свято відбувалося вперше.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Дитячий "Осінній бал" - це чудовий час для створення святкової атмосфери. Як і будь-яке дитяче свято, цей бал передбачав не тільки розваги і танці, але й пізнавальну інформацію, тренування швидкості мислення, кмітливості й фантазії. Наші класні керівники 3 та 4 класу вирішили організ ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: Педагог-організатор | Дата: 27.11.2018 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz