П`ятниця, 19.04.2024, 00:16
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2018 » Лютий » 14

10-11 лютого 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Сумського державного університету відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

В олімпіаді взяло участь 54 учні.
Олімпіада проходила у два тури за загальними завданнями Міністерства освіти і науки України.

Особливість цієї олімпіади полягала в тому, що завдання для всіх учнів 8-11 класів були однакові. Перший тур - практичний (виконання завдань у офісних програмах), другий – теорія+практика (тестові завдання).

 

За результатами практичного та  теоретичного  туру олімпіади з інформаційних технологій  визначено переможців. 

Шляхтун Денис – учень 4(8) к ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: Du7ya | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0)

                                                    

Нещодавно у Центрі дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради відбувся відбірковий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація – «Маски Мельпомени». З’їхались до Краснопілля 115 юних акторів з 11 навчальних закладів.Учасники конкурсу виборювали перемогу за двома рівнями виконавської майстерності: основним та початковим у номінації «Драматичний театр» .Надзвичайне свято театру оцінювали члени журі.

Після перегляду чотирьохгодинної конкурсної програми  за підсумками журі колектив Краснопільської гімназії «Вербиченька,визначено переможцем,які далі продовжуть змагання в обласному етапі конкурсу (керівник, заступник директора з навчально-вихованої роботи  Лариса Миколаївна Хомічова, педагог-організатор та хореограф - Вікторія Миколаївна Ушкалова). ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Du7ya | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz