Вівторок, 23.04.2024, 10:37
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Березень » 07

      «Віддавати чи не віддавати дитину на підготовчі курси до школи?» – з цим питанням рано чи пізно стикаються всі батьки дошкільнят.

        Попри велику кількість спеціалізованої літератури, яка говорить про користь дошкільної підготовки, батьки продовжують сумніватися. В чому причина таких вагань? На нашу думку, вона полягає в тому, що батьки не зовсім розуміють, що таке підготовчі курси до школи і навіщо вони потрібні.

     Уже традиційно Краснопільська гімназія відкрила двері для майбутніх першокласників. З листопада 2016 року розпочалися заняття «Школи в природі».

     Діти із задоволенням відвідують заняття і показують гарні результати роботи. Із майбутніми першокласниками працюють висококваліфіковані фахівці: учитель початкових класів Завалій А.А., практичний психолог Ломако Р.П., учитель англійської мови Підопригора Ю.В., учитель фізичної культури Мигаль Н.В.

     Ми готуємо дітей у відповідності до державних вимог, що ставить перед нами сучасна система освіти. На сьогоднішній день перед вступом до 1-го ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: YUSENA6289 | Дата: 07.03.2017 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz