П`ятниця, 19.04.2024, 12:03
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2016 » Квітень » 27

20.04.2016 У рамках Всеукраїнського дитячого конкурсу «Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху» юні таланти з усіх куточків нашої області відобразили у своїх роботах власне бачення безпеки на автодорогах.

Дитячий конкурс проводився серед учнів дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів, дитячих будинків Сумської області.

 

На адресу Управління превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції в Сумській області надійшло безліч цікавих і креативних доробок: малюнки, вишиванки, мозаїки, аплікації, фотографії та інші жанрові роботи. Кожна з них викликали захоплення та безліч позитивних емоцій. І кожна свідчила про безумовний талант, старанність автора та нестандартне бачення визначеної до конкурсу теми. Це, безумовно, значно ускладнювало роботу конкурсного журі, до складу якого увійшли працівники поліції, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації і т.і.

Роботи були розділені за трьома віковими категоріями. Перша вікова категорія – діти віком від 5 до 9 років, друга вікова категорія – діти віком від 10 до 13 років, друга вікова категорія – діти віком від 14 до 17 років. 

Наш район пред ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 27.04.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz