Вівторок, 23.04.2024, 23:08
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2016 » Лютий » 23

          Учителями англійської мови Підопригорою Ю.В та зарубіжної літератури Корх С.Ю був присвячений урок учням 3(7)класу по вивченню життя та творчості найвидатніших зарубіжних поетів Р. Бернса,Г. Гейне, К. Симонова у вигляді бінарного уроку .

 

         Зокрема, учням було запропоновано у вигляді інтерв’ю розповісти від імені Р.Бернса про себе .У ролі журналіста виступила Підопригора Оксана,учні на високому рівні виконали дане завдання.Також на основі прослуханого аудіозапису діти спробували продекламувати напам’ять вірш Р.Бернса “Моя любов-рожевий квіт” мовою оригіналу.

Бажаючих виявилось багато.Серед найкращих декламаторів слід відзначити Козир Ю., Рощину А., Підопригору О.             

Протягом уроку декілька учнів виконували завдання на картках ,решта працювали з ілюстраціями до віршів поетів. Також учні розповідали напам’ять поетичні твори інших авторів, а саме Г.Гейне “Коли настав чудовий май” та підготували афоризми Г.Гейне, коментуючи той, що найбільше вразив, К.Симонова вірш “Жди м ... Читати далі »

Переглядів: 7907 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz