Четвер, 25.04.2024, 02:11
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2016 » Лютий » 01

Які документи і коли подавати, що робити при помилці в матеріалах, як перереєструватися.

1 лютого – офіційна дата початку реєстрації на ЗНО. Реєстрація на пробне ЗНО вже завершена (до 30 січня), і нагадуємо: реєстрації на звичайне тестування і пробне окремі.

Можливість зареєструватися буде до 4 березня. Український центр оцінювання якості освіти закликає випускників не зволікати з реєстрацією і нагадує, що їм треба зробити.

Отже, який шлях ви маєте пройти.

1

Ознайомившись з правилами вступу різних вишів, ви дізнаєтеся, які сертифікати ЗНО вам можуть знадобитися.

З переліку предметів, винесених цього року на ЗНО, оберіть потрібні вам: українська мова та література, історія України, математика, біологія, фізика, хімія, географія, англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови.

Можна обрати лише 4 предмети. Результати з української, а також на вибір математики або історії України зараховують як оцінки ДПА. Цього року обов’язкові предмети ДПА – українська (у формі ЗНО), іноземна (не у формі ЗНО), на вибір математика або історія України (у формі ЗНО).

2

Підготуйте документи та матеріали. Копія паспорта (стор ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: YUSENA | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Сьогодні в Україні стартує реєстрація на ЗНО

Сьогодні, 1 лютого, розпочинається реєстрація абітурієнтів та випускників шкіл для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року процес реєстрації триватиме впродовж місяця і завершиться 4 березня 2016 року.

Тестування з української мови і літератури традиційно буде обов’язковим для усіх випускників та абітурієнтів. Також усі випускники шкіл мають скласти один з двох випускних іспитів у формі ЗНО: математику або історію України. Про це раніше сказав під час прес-конференції директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, передає УНН.

"Всі процеси сплановані… Реєстрацію, початок зовнішнього незалежного оцінювання буде надано першого лютого… Всі документи повинні бути надіслані не пізніше першого березня", – повідомив В.Карандій.

О.Карандій повідомив, що зовнішнє незалежне оцінювання проводиться для всіх випускників загальноосвітніх навчальних навчальних закладів і випускників професійних навчальних закладів, які хочуть вступити до вишу.

За окремою процедурою відбувається реєстрація для осіб, які перебувають на непідконтрольних територіях, реєстрація для них можлива без надсила ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: YUSENA | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz