Субота, 20.04.2024, 18:00
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2015 » Листопад » 04

         У цьому році відбувся черговий семінар Лідерів на базі позашкільного закладу роботи з обдарованою молоддю під керівництвом Кононенко Лариси Ігорівни. Учнівське самоврядування Краснопільської гімназії також було запрошено на семінар.

         Мета «Школи Лідерів» полягає у тому, щоб навчити якомога більше учнів залучати до себе колективи. Але не просто бути в центрі уваги, а щось робити так, щоб за Вами йшли інші учні. Тому і цьогорічні збори були присвячені темі лідерства у колективах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Учням було запропоновано відвідати тренінги із найкращими психологами та тренерами Сумської області. Спочатку психологи налаштовували дітей на роботу, а потім провели тренінг на тему: «Хто такий лідер?». Наше самоврядування було дуже активним: відповідали на всі запитання, були ініціативними і навіть допомагали психологам підтримувати правильну атмосферу в колективі.

 

 

 

 

 

 

 

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

          Нещодавно у Краснопільській гімназіїї відбувся семінар лідерів учнівського самоврядування та педагогів-організаторів шкіл району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Для навчання лідерів психолог  запропонувала такий сучасний метод, як тренінг. Він пройшов цікаво. Лідери активно спілкувалися. Вони вивчали правила успішної поведінки команди, закони лідерів, зрозуміли, що потрібно зробити для того, щоб досягти успіхів, поставленої мети, як набути впевненості в собі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Крім тренінга проводились ігри, конкурси, які теж допомагають розвитку лідерських якостей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: Julia_Juriivna | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz