П`ятниця, 29.03.2024, 10:26
Краснопільський ліцей №2 Краснопільської селищної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
TEST
Меню сайту
Головна » 2017 » Вересень » 6 » 1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято!
16:03
1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято!

 

 

                        Найсвітліша дорога в світі —

                               Це дорога до знань, до школи.

                               Пам’ятайте це, любі діти,

                                Не забудьте цього ніколи.

 

 

 

 

 

1вересня 2017 року у Великому залі Краснопільського районного Палацу культури традиційно в гімназистів пройшло свято Першого дзвоника, яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 21 першокласника, які переступили поріг нашої гімназії, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і прокладатимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Свято 1 вересня пройшло у казковій формі під назвою В гостях у казки, де юні Василини на щорічному зліті поділилися своїми премудростями та привітали учнів з початком нового навчального року.

                           

Дуже цікаво було спостерігати за першокласниками-гномиками і їх чарівною вчителькою-Білосніжкою з яскравим танцювальним номером та королевою Нібельмесією Невігласівною.

                                                                                                                     

Далі з нагоди свята свої танцювальні номери та музичні вітання присутнім дарували: Ірина Зуб "Долоньки",учениці 1(5) класу Дзюбан Каріна«Школа, школа» та Грушко Анастасія«Чарівниця осінь»,танець у виконанні учнів 4(8) класу Шляхтуна Дениса та Лавріненко Тетяни, танець учнів 1(5) класу "Пеппі".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Президент гімназії -Дзюбан Ірина з’явилася у ролі Мері Поппінс- справжньої чарівниці, яка вміє створити пригоду.

 

 

                                                                 

 Музично-хореографічну композиція ««Дон,дін,дон»»  подарували учні 1(5) класу ,а випускники 7(11) класу в свою чергу виконали пісню «Догорає тепле літо»,після чого вручили подарунки першачкам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

Директор гімназії Зінченко Сергій Степанович та заступник директора Хомічова Лариса Миколаївна привітали всіх з чудовим святом з Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажали всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

Висловили подяку всім батькам, працівникам гімназії та за особливе сприяння відзначили грамотою голову громадської організації «Сім’я та школа» Сухіх Ірину Олексіївну та завгоспа Остапенка Миколу Миколайовича за допомогу у благоустрої території гімназії.   

                                                                                                        

На завершення свята Василини під чарівний дзвоник, завершили свої повноваження та передали тепер їх вчителям, де вже вони мали змогу ділитися своїми премудростями.

                               

   Розпочався навчальний рік першим уроком - «Україна - держава європейська"». У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

А для першокласників перший урок - День народження класу!

 

 

 

 

 

 

                   

               

 

 

                                                                                         

                                                                 

Перший раз малий Микола
Став збиратися до школи.
Олівця поклав у сумку,
Книги, ручку, зошит, гумку,
М’яч, перо, граблі, подушку,
На обід м’яку пампушку,
Двох ведмедиків, лопату,
Білочку руду хвостату,
Лук, і стріли, і рушницю,
Ще й пухкеньку паляницю,
Ще стільця, стола і парту
І географічну карту,
Трактора, машинку, мило –
Вже й надворі звечоріло.
Сів Миколка, дума думку:
„Чи усе поклав у сумку?”

Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання, хоч коли починався б навчальний рік і хоч як хто ставився б до цього дня, та навчатись потрібно. І сумлінно. Бо від цього залежатиме майбутнє. Тож – до роботи. І нехай кожен новий день приносить відкриття, виявляє дитячі таланти. І нехай нові знання стануть сходинкою до втілення мрій!

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто.

Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!

                                                                     

 

Переглядів: 470 | Додав: Du7ya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Дистанційка
Вхід на сайт

Історія
Посилання


БПД
УЦОЯО
ХРЦОЯО
Відділ освіти КСР
Ми на YOUTUBE
Ми на Facebook
Ми на Facebook
Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Copyright Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області Україна © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz